Bijuterii placate cu aur aduse din inima Braziliei

Bijuterii placate cu aur aduse din inima Braziliei

Brazilia este recunoscută la nivel mondial ca fiind țara care produce cele mai calitative bijuterii placate cu aur.

În afară de faptul că sunt cele mai calitative din lume, aceste bijuterii braziliene sunt și extraordinar de frumoase. Modelele sunt de multe ori unicate, iar cristalele zirconia inserate în bijuterii le transformă într-o fantezie de culoare și bun-gust.


bijuterii placate cu aur din Brazilia
 

Materialul de bază al bijuteriilor placate cu aur

Spre deosebire de bijuteriile placate cu aur produse în China sau Turcia, cele produse în Brazilia au la baza bronz, al treilea metal ca valoare din lume.

Bijuteriile placate cu aur made in China sau made in Turkey au la bază un aliaj metalic moale, care le face vulnerabile atât la manipulare (se îndoaie ușor), cât și la oxidare.

Acesta este unul dintre motivele pentru care specialiștii recomandă modelele de bijuterii placate cu aur care au la bază bronz, asa cum sunt bijuteriile placate cu aur din Brazilia puse la dispozitie in Romania de brandul SaraTremo. 


verighete placate cu aur SaraTremo
 

Grosimea stratului de placaj cu aur

Un alt criteriu important pentru care specialiștii bijutieri recomandă bijuteriile din Brazilia este grosimea placajului cu aur.

Bijuteriile placate cu aur din China și Turcia au placajul gros de 1 sau 2 microni. Această grosime înseamnă destul de puțin, iar bijuteria își va pierde rapid luciul și își va schimba culoarea.

În schimb, bijuteriile placate cu aur din Brazilia au grosimea placajului de 7-8 microni. În cazul bijuteriilor, această diferență înseamnă enorm. Din acest motiv, bijuteriile SaraTremo made in Brasil sunt mult mai rezistente în timp, nu își schimbă culoarea și nici nu oxidează rapid.

Dacă sunt ferite de substanțe acide (detergent de vase, gel de duș, săpun etc), bijuteriile calitative placate cu aur pot avea o durată de viață și de 5-6 ani.

bijuterii placate cu aur ieftine
 

Ambalaje premium pentru fiecare bijuterie SaraTremo

SaraTremo oferă cutie premium pentru fiecare bijuterie pe care o achiziționezi, astfel încât să îți fie ușor să o depozitezi departe de lumină și umezeală, pentru o durată de viață cât mai lungă.

Gama de bijuterii placate cu aur aduse din Brazilia și comercializate de SaraTremo este foarte largă: găsești orice de la brățări de gleznă placate cu aur, până la cercei rotunzi placați cu aur, verighete placate cu aur sau lanțuri groase bărbătești placate cu aur. Orice decizi să achiziționezi, vei primi certificat de calitate și conformitate pentru placarea cu aur.

colier placat cu aur

 

Ai și alte întrebări sau curiozități legate de bijuteriile placate cu aur? Le asteptăm cu drag în comentarii! Îți vom răspunde negreșit!

placat cu aur

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!