Perechea de cercei potrivita in functie de forma fetei

Perechea de cercei potrivita in functie de forma fetei

Cerceii sunt printre cele mai purtate tipuri de bijuterii si in acelasi timp printre cele mai des schimbate piese. Atunci cand pornim in alegerea unor perechi de cercei tinem cont de o multime de lucruri in ceea ce priveste aceasta categorie de bijuterii. Suntem atente la forma acestora, la culoare, la materialul din care sunt confectionati, la marime si nu in ultimul rand, la cum se potrivesc acestia cu personalitatea noastra. In articolul de azi insa, vom discuta despre unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci, cand ne alegem o pereche de cercei. Si anume despre cum alegem perechea de cercei in functie de forma fetei, in asa fel incat acestia sa fie potriviti. 

Este indicat sa se tina cont de fizionomie in cazul oricarei bijuterii pe care o achizitionam. Insa cerceii sunt cei care isi pun cel mai vizibil amprenta asupra fetei noastre. Forma fetei difera de la o persoana la alta si, tocmai de aceea, trebuie sa stii exact ce model este potrivit pentru tine. In cazul in care nu stii exact care este forma fetei tale, exista o cale foarte usoara de a afla. Aseaza-te in fata unei oglinzi aburite si traseaza cu degetul conturul chipului tau. Odata ce ai facut acest lucru, iti va fi mult mai usor sa iti dai seama daca ai o fata rotunda, ovala, patrata sau in forma de inima ori diamant. 

Acum ca stii care este forma fetei tale, sa vedem care sunt perechile de cercei potriviti pentru aceasta:

Cerceii potriviti pentru o fata rotunda

O persoana cu fata rotunda, va trebui sa urmareasca mereu sa isi alungeasca fata. Si sa aleaga bijuterii care ii diminueaza liniile curbate ale fetei. Cu ajutorul bijuteriilor potrivite o persona cu fata rotunda va reusi sa para ca are o fata mult mai supla. Tocmai din acest motiv, persoanelor cu fata rotunda li se potrivesc cerceii lungi, care atarna in ureche, subtiri, cu linii si unghiuri ascutite. Indiferent de caz, trebuie sa ii alegi pe cei mai mult lungi decat lati si sa ii eviti pe cei rotunzi.

Cerceii potriviti pentru o fata ovala

Persoanele cu fata ovala sunt cele mai avantajate. Acestora li se potrivesc orice tip de cercei, fiind avantajate de oricare model. Insa, pentru a iesi in evidenta, sunt recomandati cerceii ovali sau rotunzi, care vor accentua linia armonioasa a fetei. De asemenea, cerceii in forma de lacrima sunt un alt tip de accesoriu care vor pune in evidenta echilibrul natural al fizionomiei. Trebuie insa sa ai grija, si sa alegi cerceii care sunt proportionali cu marimea fetei. Trebuie sa eviti o lungime care iti depaseste barbia pentru a nu iti alungi prea mult chipul.

Cerceii potriviti pentru o fata patrata

Persoanele cu o fata patrata au fruntea, maxilarul si barbia aproximativ de aceeasi latime. Tocmai din acest motiv, acestora cel mai bine li se potrivesc cercei cu linii delicate, curbate. Cele mai bune alegeri pentru persoanele cu fata patrata sunt modelele rotunde, mari, sub forma de cerc care sa rotunjeasca linia fetei. De asemenea o varianta castigatoare poate fi si o pereche de cercei in forma de lacrima.  

 

 

 

Cercei placati cu aur Sun Rays
Cercei placati cu aur Sun Rays
84 RON 58.8 RON
STOC EPUIZAT
Cercei din argint Point
Cercei din argint Point
135 RON 94.5 RON
STOC EPUIZAT

Cerceii potriviti pentru o fata in forma de inima

Pentru a combate efectul creat de fruntea lata si barbia subtire este nevoie de cercei cu o forma exact opusa. Cel mai bine se potrivesc cercei tip candelabru care se largesc catre partea de jos. Cerceii triunghiulari sau sub forma de lacrima sunt optiuni la fel de potrivite. In mod special cei la care detaliile, precum pietrele pretioase sau alte adaugari se concentreaza in partea de jos.

Cerceii potriviti pentru o fata in forma de diamant

O persoana cu fata in forma de diamant poate fi recunoscuta dupa barbia ascutita si pometii evidentiati. Si in acest caz se potrivesc foarte bine cerceii lungi si mai lati in partea de jos. De asemenea, cerceii cu forma alungita pot incadra frumos fata si ii pot schimba volumetria. 

Acum ca am aflat cum alegem perechea de cercei in functie de forma fetei putem cu incredere sa ne comandam cele mai indragite perechi. Acceseaza site-ul nostru SaraTremo.ro si achizitioneaza cu incredere bijuteriile potrivite fizionomiei tale! 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!