5 super-idei de cadouri pentru Craciun

5 super-idei de cadouri pentru Craciun

Cele mai frumoase sarbatori se apropie si inca nu stii ce sa oferi cadou persoanei dragi? Ti-e frica sa nu gresesti si sa irosesti cea mai buna ocazie de a-i arata dragostea ta? Simti confuzie cand ai de ales dintre atatea variante? Citeste ghidul SaraTremo si vei gasi cele mai inspirate idei de cadou pentru Craciun!

 

Bijuterii cu tematica de Craciun

Sarbatorile de iarna au un miros special de portocale, scortisoara si cozonac. Insa dincolo de prilejul de a ne vedea cu toti cei dragi, noi sarbatorim, de fapt, Nasterea Domnului. De aceea, un lantisor cu cruciulita poate fi ideea clasica de cadou care te scoate din incurcatura de Craciun!

 

Simboluri ale iubirii sincere

Emotia serii de Ajun nu e doar despre “ce aduce Mos Craciun”, ci si despre “suntem impreuna de Sarbatori”. De aceea, demonstreaza-ti iubirea fata de persoana draga din viata ta oferindu-i un inel spectaculos la un pret special! Poti alege atat un inel cu piatra, cat si unul tip verigheta, pentru un efect de neuitat!

 

Tuturor ne plac ceasurile

Femei, barbati, copii, tineri, maturi sau mai in varsta – nu exista persoana care sa nu aprecieze un ceas primit in dar! Fiind un cadou generalist, il poti oferi oricui: iubitei, mamei, fratelui sau celei mai bune prietene! Singura conditie este sa alegi un ceas realizat din materiale de calitate.

 

Cadouri personalizate pentru fiecare membru al familiei

Mergi la sigur cu un cadou personalizat! Ai grija insa, nu oricine poarta clasicul tricou inscriptionat cu versuri dintr-un cantec sau cu un citat motivational. Mai degraba, ofera o bratara sau un lantisor pe care sa se afle initiala numelui sau intr-un mod discret. In acest mod, ii vei face pe membrii familiei tale sa se gandeasca la tine cu zambetul pe buze de fiecare data cand se uita in oglinda!

Alte idei de cadou pentru Craciun apreciate sunt albumele cu muzica preferata, seturile de decoratiuni, voucherele cadou sau chiar un set de manusi cu caciula cu tematica de iarna. 

 

Accesorii pentru barbati

Cadourile de tipul parfum-curea-cravata au devenit banale de ani buni. Fii originala si ofera-i anul acesta un cadou pe cat de elegant, pe atat de original si surprinzator – un ac de cravata placat cu aur! Nu vei gresi cu acest cadou, oricarui barbat ii place un cadou elegant care sa ii stimuleze masculinitatea.

Indiferent ce alegi, cel mai mult conteaza zambetul de pe fata ta atunci cand oferi un cadou. De asemenea, nu uita sa privesti in ochi persoana careia ii oferi un cadou pentru ca aceasta sa simta ca vine din inima!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!