Bijuterii cu simboluri: iata cele mai ascunse semnificatii!

Bijuterii cu simboluri: iata cele mai ascunse semnificatii!

De ce sa cumperii bijuterii cu simboluri? Cand vrei sa iti cumperi o bijuterie, intentionezi sa o porti cu aceeasi placere si dupa o luna, si dupa un an, nu? Atunci alege o bijuterie speciala! Una care sa semnifice ceva pentru tine! Sa te lege de un moment fericit, de o amintire frumoasa sau de o stare placuta! La fel, cand oferi cadou o bijuterie unei persoane dragi, gandeste-te la lucrurile care ii plac acelei persoane, la pasiunile ei, la ceea ce o face sa tremure de emotie! Alege o bijuterie cu un simbol special!

 

Iata cateva dintre semnificatiile mai putin cunoscute ale bijuteriilor pe care le purtam zi de zi:

 

Bijuteriile cu simbol in forma de inima

Toata lumea stie ca inima este simbolul iubirii si al unirii intre indragostiti. Insa inima are si alte simboluri, mult mai profunde: ea mai semnifica spiritul uman in forma sa pura, sufletul si emotiile din noi. Cand daruiesti cuiva o bijuterie cu simbol in forma de inima, ii daruiesti, de fapt, o parte dintre emotiile tale de fericire, entuziasm si pofta de viata! Asadar, poti darui acest tip de bijuterii nu doar jumatatii tale, ci si prietenilor apropiati sau cuiva din familie. Cui nu i-ar tresari inima cand primeste un astfel de pandantiv in forma de inima realizat din Sticla de Murano?

 

Bijuteriile cu “halo” (aura)

Halo-ul consta intr-o piatra mare asezata in centru si inconjurata de mai multe pietre mici, creandu-se astfel un efect de “aura” in jurul pietrei principale. Cel mai frecvent, regasim efectul de halo la cercei si la inele. Simbolistica acestor bijuterii include protectia divina, energia pozitiva a Universului, serenitatea si puritatea ingerilor. Persoana care va purta acest tip de bijuterii va beneficia din plin de energia lor pozitiva si de protectia divina. Iata un exemplu superb de “halo” din colectia Sara Tremo: cerceii Rock & Shine placati cu aur de 18 K.

 

Inelul eternitatii

Acest tip de inel are pietre de aceeasi dimensiune pe intreaga sa suprafata vizibila, oferind astfel impresia unui cerc infinit. Simbolizeaza iubirea infinita intre soti si un astfel de inel este deseori oferit sotiei in semn de apreciere si fidelitate in cadrul aniversarii zilei de casatorie. Iata un exemplu de inel al eternitatii oferit de Sara Tremo: inelul Rock & Shine placat cu aur de 18 K.

 

Bijuteriile “calatoare”

Bijuteriile “calatoare” semnifica si celebreaza povestea vietii tale, drumul tau simbolic prin viata. Atunci cand vezi elemente mici care evolueaza spre elemente mari, stii ca ai de-a face cu o “bijuterie calatoare”. Elementele pot fi pietre, bile, margele sau orice altceva. Iata un exemplu de bijuterie calatoare din colectia Sara Tremo: colierul argintiu Burning Trend. Vezi bilele mici care evolueaza spre o bila mare? Acela e simbolul calatoriei tale prin lume. Acest tip de bijuterii se ofera cadou de obicei intre indragostiti sau soti, deoarece simbolizeaza drumul impreuna, cresterea si adancirea sentimentelor. Desigur, poti oferi si altei persoane acest tip de bijuterie intr-un moment-cheie din viata sa, pentru a-i aminti de importanta de a calatori frumos in aventura vietii.

 

Bijuteriile cu simbol vegetal

Inele, bratarile sau pandantivele cu simbol vegetal (petale, frunze, flori) simbolizeaza puterea vindecatoare a naturii si puritatea acesteia. Purtand aceste bijuterii, te vei simti fresh, puternica si energizata. Cand oferi cadou o astfel de bijuterie jumatatii tale sau unei prietene apropiate, ii urezi in mod simbolic acelasi lucru: sa fie puternica si energica! Iata un exemplu minunat de simbol vegetal din colectia Sara Tremo: inelul Rock & Shine in culori superbe, cu petale gingase de floare.

 

Inelul cu o singura piatra

Inelul cu o singura piatra mare este simbolul absolut al daruirii si al iubirii eterne. Nu intamplator este numit si “inel de logodna”. Intr-adevar, un astfel de inel se ofera de catre barbat femeii iubite, simbolizand fidelitatea si dragostea sa. Inelul de logodna de la Sara Tremo este un astfel de exemplu perfect.

 

Bijuteriile cu simboluri sacre

Bineinteles, bijuteriile cu cruciulite, ingerasi, matanii semnifica protectia divina. In acelasi timp, insa, cel care daruieste o astfel de bijuterie este privit ca fiind generos, binefacator, incarcat cu energie pozitiva, un prieten bun sau un sot ideal! Pentru ca cineva care daruieste simboluri sacre nu ar putea fi decat o persoana buna, nu? Iata sugestia noastra din colectia Sara Tremo: setul format din colier si bratara, ambele cu cruciulita, placate integral cu aur!

 

Simbolurile culorilor

Culorile au o simbolistica puternica, deoarece ele incarca bijuteriile cu emotii si energii. Ele ofera, practic, tonul bijuteriei si au puterea de a evoca in mintea celui care le poarta momente speciale, persoane iubite si amintiri pretioase. De exemplu, bijuteriile cu pietre roz si rosii semnifica iubirea, pasiunea si dorinta. Cele cu pietre verzi simbolizeaza puterea unui nou inceput, norocul si abundenta. Pietrele albastre simbolizeaza comunicarea, loialitatea, adevarul si pacea interioara, echilibrul de a merge mai departe. Bijuteriile albe reprezinta inocenta, puritatea, claritatea in gandire, lumina interioara si protectia divina.

 

Orice ai dori pentru tine sau pentru cineva drag, gasesti in colectiile Sara Tremo. Avem mii de modele de bijuterii in catalog, toate la dispozitia ta printr-un simplu click. Daca tot nu te poti hotari ce sa achizitionezi, contacteaza-ne pentru o sedinta de consultanta personalizata gratuita!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!