7 reguli de baza pentru a alege bijuteriile potrivite pentru coafura ta

7 reguli de baza pentru a alege bijuteriile potrivite pentru coafura ta

Ce bijuterii sa port astazi? Este suficient sa port un colier si niste cercei doar pentru ca sunt stralucitoare si la moda? Orice alegere este o alegere buna? Cu siguranta, nu!

Ti-ai gasit stilul, stii exact ce tunsoare ti se potriveste, alegi culoarea perfecta a parului de fiecare data si arati intotdeauna perfect. Urmatoarea ta grija ar trebui sa fie cerceii. Acestia iti pun cel mai bine in valoare parul si intregul look, deoarece sunt cei mai apropiati de fata. Ce ar trebui sa alegi, o pereche de cercei lungi si indrazneti, sau o pereche de cercei mici, discreti si eleganti? Haide sa vedem:

 

Tip & Trick No 1 Pentru par lung

Parul lung este, desigur, mandria oricarei femei. In acelasi timp, tot el este cel care te pune in dificultate atunci cand ascunde perechea ta preferata de cercei pe care ai fi vrut sa ii arati intregii lumi. Este si mai amuzant cand cerceii lungi, de tip candelabru, se incurca in suvitele de par. Insa nu te stresa, stilistii de la SaraTremo au gasit solutii. Ce bijuterii sa port pentru parul lung? Iata sfaturile lor:

  • poarta cercei mari, suficient de mari cat sa poata fi vazuti, dar cu o suprafata neteda, pentru a nu se incurca cu suvitele de par. Aici gasesti recomandarea SaraTremo.
  • o alegere foarte buna sunt si cerceii rotunzi, tip “hoop”. Iti recomandam aici o pereche de cercei perfecta.
  • cerceii cu lanturi nu se incurca printre suvitele tale de par, ci le completeaza minunat. Aici este recomandarea noastra pentru un plus de stil!

 

Tip & Trick No 2 Pentru par lung purtat strans

Ce bijuterii sa port la coc? Dintre toate tipurile de coafuri, cocurile clasice sau moderne par ca “striga” dupa un colier elegant si o pereche de cercei pe masura. Aceasta coafura este potrivita in special pentru tinutele de seara, astfel incat si bijuteriile trebuie sa fie pe masura! Feminitatea ta va fi subliniata, iar bijuteriile pe care le alegi trebuie sa intregeasca acest look romantic, de printesa eleganta. Iata recomandarile stilistilor SaraTremo pentru parul ridicat intr-un coc clasic sau modern:

  • sansa ta sa stralucesti este data de cerceii lungi, mari, shinny, de tip candelabru. Cu cat mai mari si mai stralucitori, cu atat mai bine, pentru ca tu trebuie sa fii in centrul atentiei si sa nu cedezi rolul de regina a balului niciunei alte femei! Aici gasesti recomandarea SaraTremo!
  • nu este cazul sa fii modesta. Te poti pune in valoare si cu o pereche de cercei de inspiratie vintage! Vezi aici propunerea noastra.
  • pentru acest tip de coafura, stilistii recomanda si cerceii mari cu forme geometrice. Ti-i recomandam pe acestia!

 

Tip & Trick No 3 Pentru par mediu

Ce bijuterii sa port la o tunsoare tip bob? La tunsorile care iti ajung din dreptul barbiei pana la umeri poti purta orice bijuterie iti place. Cercei mai indrazneti sau clasici, mati sau lucitori, metale pretioase sau handmade – totul depinde doar de tine si de ocazie! Pentru a pune in evidenta cerceii pe care ii porti, da-ti delicat parul dupa ureche sau chiar prinde-l in niste clame pentru un look tineresc si jucaus. Iata ce iti recomanda stilistii SaraTremo:

  • daca ai o tunsoare tip bob si vrei ca parul tau sa para mai lung, alege o pereche de cercei lungi, care sa treaca de linia parului. Ti-i recomandam pe acestia.
  • pentru a obtine cel mai modern look, iti recomandam cerceii dubli care creeaza impresia ca ai doua gauri in urechi, cum ar fi acestia.
  • bineinteles, clasicii “hoops” ti se potrivesc perfect si tie. Iata recomandarea noastra!

 

Tip & Trick No 4 Pentru par scurt

Ce bijuterii sa port la parul scurt? Tunsorile mai scurte au marele avantaj ca lasa lobul urechii la vedere si orice cercei ai purta, acestia sunt vizibili si pot fi apreciati de cei din jur! Indiferent ca tunsoarea ta e tip sport, casual, punk sau eleganta, cuvantul de baza in alegerea cerceilor perfecti ar trebui sa fie “echilibrul”. Neavand foarte mult volum in par, trebuie sa alegi cercei care sa se incadreze in lookul tau general. De exemplu, stilistii SaraTremo iti dau urmatoarele sfaturi:

  • cerceii foarte mari vor distrage atentia de la liniile tunsorii tale si de la fata ta in general. Ar fi bine sa ii eviti. Alege in schimb cercei mai subtili si nu uita ca de multe ori e adevarat ca “less is more”. Iata recomandarea noastra de cercei subtili perfecti pentru parul scurt!
  • o alegere potrivita pentru tunsorile scurte sunt si cerceii de tip “hoop and loop” cu diametru mediu sau mic. Aceasta este recomandarea stilistilor SaraTremo!
  • de asemenea, poti alege o pereche de cercei pe lobul urechii. Nu alege insa o pereche plictisitoare, ci una fresh, in trend, eleganta si potrivita pentru orice ocazie. Iata recomandarea noastra!

 

Tip & Trick No 5 Asorteaza culoarea parului cu cerceii

Blonda, bruneta sau roscata? Ce bijuterii sa port in functie de culoarea parului meu? Stilistii SaraTremo te indruma in alegerea bijuteriilor perfecte. Culoarea pietrelor, strasurilor, charmurilor nu trebuie sa fie intamplatoare. La fel, nici alegerea nuantelor argintii, aurii sau rozii nu ar trebui facuta la intamplare. Iata sfaturile lor:

  • sa ne imaginam o femeie cu o tunsoare scurta si ochi verzi. O pereche de cercei micuti verzi o vor face sa arate spectaculos. Iata propunerea noastra.
  • roscatele beneficiaza la maximum de efectul pietrelor albastre si verzi. In schimb, daca ar alege pietre rosii, maronii sau negre, acestea nu ar fi puse in evidenta corect de culoarea parului. Iata recomandarea noastra pentru roscate!
  • blondele ar trebui sa aleaga preponderent nuante deschise de turcoaz, acvamarin, roz, crem, bej si cristale incolore. Recomandarea SaraTremo pentru un look fresh este aceasta!
  • brunetele fac sa straluceasca cu parul lor negru culorile precum rosu, mov, albastru, verde sau portocaliu! Iata una dintre recomadarile noastre pentru tine!

 

Tip & Trick No 6 Par drept sau ondulat?

Ce bijuterii sa port in functie de textura parului meu? Stilistii SaraTremo te sfatuiesc sa alegi cerceii cu textura opusa fata de cea a parului tau. Parul ondulat da impresia ca ascunde si nu pune in evidenta cerceii de tip complex, cu linii ondulate, curbate. In schimb, pune in valoare liniile simple si suprafetele netede. Bineinteles, parul intins pune in valoare cerceii cu aer complex si linii curbate, tip candelabru. Asadar:

  • recomandarea SaraTremo pentru femeile cu par ondulat este aceasta;
  • recomandarea SaraTremo pentru femeile cu par drept este aceasta.

 

Tip & Trick No 7 Alegerea colierului perfect

Toate sfaturile de la cercei se aplica si cand vrei sa alegi colierul perfect. Iata cateva sfaturi suplimentare de la stilistii SaraTremo:

  • ori cerceii, ori colierul trebuie sa iasa in evidenta. Alege ori o pereche de cercei indrazneti si un colier mai discret, ori un colier care iese puternic in evidenta si o pereche de cercei mai mici. Niciodata nu trebuie sa fie si colierul, si cerceii la acelasi nivel de intensitate.
  • daca nu esti sigura cum poti combina corect colierul cu cerceii, poti renunta la un obiect. Poarta ori cerceii, ori doar colierul. Varianta sigura si pe care poti conta intotdeauna ca este alegerea corecta din punct de vedere al stilului este sa alegi seturile gata formate de stilistii SaraTremo, pe care le gasesti aici, potrivite pentru orice gusturi, orice ocazie si orice buget. Avem pe stoc seturi formate din 2, 3 si 4 piese, pentru a te asigura ca lookul tau este echilibrat si corect.
  • un ultim sfat tine de machiaj: stilistii nostri te sfatuiesc sa alegi fie bijuterii puternice, mari, de impact si un machiaj mai discret, fie un machiaj puternic, voluptuos, insotit de un set de bijuterii mai discret.

 

Daca tii cont de sfaturile noastre si alegi bijuteriile potrivite, vei avea un loc perfect finisat, coerent, potrivit cu stilul tau general si vei atrage atentia asupra fetei si parului tau!

 

Lasa-ne pe email un testimonial cu parerea ta despre bijuteriile Sara Tremo si poti deveni brand-ambassadorul nostru!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!