Tendinte in purtarea cerceilor pentru anul acesta

Tendinte in purtarea cerceilor pentru anul acesta

Un lucru e cert: femeile sunt indragostite de bijuterii. Indiferent ca este vorba despre bratari, lanturi, pandantive, inele sau bratari, cele mai multe femei au acasa o impresionanta colectie de bijuterii pe care le combina si le asorteaza in functie de tinutele lor. Azi insa, vorbim despre cele mai indragite bijuterii si anume, cei mai frumosi cercei pentru femei si trendurile din anul viitor pentru purtarea lor. Vrei sa vezi ce si cum se poarta in acest an in materie de cercei? Urmareste articolul in continuare.

 

Este momentul potrivit sa faci ordine in cutia de bijuterii si sa iti lasi la indemana doar cerceii pe care ii porti cel mai des, dar si acele modele de cercei care au puterea sa te scoata din anonimat si sa iti completeze perfect orice tinuta. Pentru ca trendurile vin si pleaca, cu siguranta inca ai modele de cercei mari, rotunzi si aurii, sau poate cercei cu pietre, cercei lungi sau confortabilii cercei mici pe ureche. Sa nu te grabesti sa arunci anumiti cercei, pentru ca fie sunt potriviti pentru trendurile acestui an, fie ii poti modifica. Asadar, ce se poarta anul viitor in materie de cercei?

 

Cercei rotunzi supradimensionati

In acest an, cerceii mari rotunzi sunt cei care dicteaza trendurile. Poti alege sa iti accesorizezi chiar si o tinuta casual, de zi, cu o pereche de cercei mari. Trendsetterii au ales sa poarte cercei mari, care cad pana la umeri. Daca alegi un asemenea model, trebuie sa stii ca nu vei mai avea nevoie de niciun alt accesoriu. O pereche de cercei mari este suficienta. Te sfatuim sa nu adaugi si un colier care sa iasa in evidenta prea mult, deoarece look-ul tau general va fi pur si simplu prea incarcat. 


cercei rotunzi mari
Creole 7 cm placate cu aur Heather by SaraTremo

 

Cercei lungi

Acest model de cercei sunt potriviti cu precadere persoanelor cu fata rotunda sau in forma de inima. Daca iti doresti sa folosesti un artificiu pentru alungirea fetei si a gatului, cerceii lungi sunt potriviti pentru tine. Insa, asa cum ne obisnuieste moda, regulile sunt facute pentru a fi incalcate. Asa inseamna ca oricine poate alege sa poarte cercei lungi. Chiar daca cel mai des acestia sunt purtati intr-un cadru elegant, alaturi de o rochie de seara, trebuie sa stii ca acest tip de cercei pot fi purtati si intr-o zi normala cand ai un outfit casual sau chiar office. La fel ca si cerceii rotunzi supradimensionati, atunci cand alegi sa iti accesorizezi tinuta cu o pereche de cercei lungi, nu mai ai nevoie de niciun accesoriu. Ce poti sa mai porti este o bratara fina sau un inel subtil.


cercei lungi
Cercei lungi placati cu aur Decadda by SaraTremo

 

Cercei cu perle

Acesti cercei reprezinta eleganta suprema, insa chiar si asa, poti alege sa ii porti atat la un eveniment care cere un dress code sofisticat, cat si la o tinuta formata din jeansi, o camasa si o pereche de pantofi cu toc sau poate ceva mai lejer. In general, modele de cercei cu perle au lungimea optima pentru orice format al fetei si se potrivesc oricarui tip de ten. Daca alegi si un machiaj in ton cu cerceii si poate cateva accesorii in plus, dar la fel de sofisticate, poti sa obtii un look fabulos chiar si intr-o zi la birou. Orice te face sa te simti bine este perfect. Asa ca, alege cerceii preferati si poarta-i asa cum te simti cel mai bine.


cercei cu perla
Cercei cu perla Terra by SaraTremo
 

Cercei pe ureche

In aceasta categorie regasim atat cerceii mici in diferite forme care vin sa ofere un aer simplist dar elegant, cat si cercei mari care pun in evidenta trasaturile fetei si subliniaza linia gatului – o trasatura foarte feminina. Atunci cand alegi cercei pe ureche, nu este cazul sa plusezi si cu decolteu. O bluza sau o rochie la baza gatului si poate cu spatele gol se va completa perfect cu o pereche de cercei pe ureche, cu pietre, simpli, cu perle sau in diferite forme. Achizitioneaza minim doua perechi pentru a avea din ce alege, mai ales ca nu stii niciodata cu ce ii poti asorta.


cercei pe ureche cu lapis lazuli
Cercei pe ureche cu Lapis Lazuli by SaraTremo

 

Acum ca ai vazut care sunt trendurile acestui an, te invitam in magazinul nostru online pentru a alege cercei care te vor ajuta sa iti completezi tinutele si sa iesi in evidenta. Ai la dispozitie o gama foarte variata de modele din care iti poti alege preferatii. Nu uita, alege intotdeauna accesoriile care te fac sa te simti bine!

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!