Top 5 bijuterii care nu trebuie sa lipseasca din viata unei femei

Top 5 bijuterii care nu trebuie sa lipseasca din viata unei femei

Cu totii stim ca femeile sunt cele mai minunate fiinte, rafinate si elegante prin atitudine si nu numai. Mai stim si ca ele sunt indragostite de foarte multe lucruri si fac foarte des obsesii pentru diferite accesorii. In garderoba unei femei este foarte usor sa gasesti colectii de pantofi, genti, esarfe si fel de fel de obiecte vestimentare. Dar azi vorbim despre cele mai importante bijuterii pentru femei care nu trebuie sa lipseasca din viata lor.

 

Bijuteriile sunt accesoriile care reusesc sa completeze orice tinuta, fie eleganta, casual sau sport, dar si accesoriile care ofera un aer feminin in orice moment. Doamnele si domnisoarele apeleaza la diferite bijuterii pe care le poarta cu atitudine, indiferent ca vorbim de accesorizarea unei rochii foarte elegante in cadrul unui eveniment, accesorizarea unei tinute casual sau office sau a unei tinute lejere, sport. Asadar, in continuare vedem care sunt cele mai importante 5 bijuterii care nu trebuie sa lipseasca din viata unei femei:

Cerceii

Cerceii sunt printre cele mai subtile, dar elegante bijuterii. Ii gasim intr-o varietate de modele, forme si culori. In functie de tinuta si locul unde alegi sa ii porti, poti achizitiona cercei mari, rotunzi, simpli, cu pietre, care atarna, pe ureche sau orice alt model care iti place si te avantajeaza. Cerceii au scopul de a atrage atentia in zona fetei, asa ca daca alegi si un machiaj potrivit, vei fi cu siguranta in centrul atentiei.

 

Cerceii mari sau stralucitori se potrivesc cu precadere tinutelor elegante. Cerceii mici sunt perfecti pentru tinutele casual sau office, mai ales atunci cand nu vrei sa iesi in evidenta, dar iti doresti totusi o nota eleganta. In magazinul nostru online gasesti o gama diversificata de modele de cercei confectionati din materiale de inalta calitate.

Inelele

Daca cerceii atrag atentia in jurul fetei, inelele ghideaza atentia interlocutorului catre maini. Asta inseamna ca este foarte important sa iti ingrijesti mainile si sa optezi pentru diferite nuante cand vine vorba de manichiura. Inelele au diferite roluri si de cele mai multe ori femeile primesc aceasta bijuterie in dar.

 

Un inel este printre cele mai des intalnite cadouri oferite de catre barbati, asa ca un inel poate arata oamenilor cu care interactionezi ca fie esti logodita sau casatorita, asta in functie de degetul pe care alegi sa porti inelul. In magazinul nostru online gasesti o gama diversificata de inele atat pentru logodna, tip verigheta sau modele simpliste pe care le poti purta in fiecare zi si care se asorteaza foarte usor cu orice tinuta.

Lantisoarele

In functie de dimensiunea lor, lantisoarele sau lanturile pot fi adevarate opere de arta. Pentru ca noi la SaraTremo iubim toate stilurile, avem o gama speciala de lantisoare si coliere pe care le poti purta zilnic sau la evenimente speciale. Lantisoarele subtiri si subtile pot fi un cadou perfect care se transforma intr-o amintire foarte frumoasa, purtata zi de zi.

 

Poti alege lantisoare cu diferite pandantive sau chiar cu initiala numelui tau sau poate al mamei sau al celei mai bune prietene. Lantisoarele mai groase sau colierele supradimensionate vin sa intregeasca diferite tinute pe care le alegi fie pentru evenimente speciale, fie pentru zilele cand doresti sa iesi din zona de confort. In magazinul nostru online gasesti orice model doresti.

Bratarile

Acestea sunt un semn evident al elegantei pe care il poti purta si afisa in fiecare zi. Bineinteles, dimensiunea, forma si culoare bratarii este foarte importanta, insa cele mai indragite si purtate modele sunt cele simple. Pentru ca femeile adora sa jongleze cu diferite stiluri vestimentare, avem in magazinul nostru online bratari lucrate manual, bratari placate cu aur, bratari cu diferite pandantive sau pietre, dar si modele minimaliste.

Ceasurile

Ceasurile sunt printre accesoriile care nu s-au demodat, dar care doar si-au schimbat modul si scopul purtarii. Un ceas nu mai are doar rolul de a afisa ora, ci are rolul de a completa tinuta. In magazinul nostru online gasesti o varietate de modele de ceasuri, de la cele mai simpliste, la cele mai colorate, cu diverse stiluri de bratari, dar si confectionate din diferite materiale pretioase. De exemplu, ceasurile cu sticla de Murano sunt printre cele mai cautate si indragite ceasuri, care datorita nuantelor foarte frumoase adauga un strop de culoare tinutei tale, in fiecare zi.

 

 

Bratara personalizata placata cu aur 18 K
Bratara personalizata placata cu aur 18 K
90 RON 81 RON
CUMPARA ACUM
Inel placat cu aur alb Fate
Inel placat cu aur alb Fate
244 RON 73.2 RON
CUMPARA ACUM
Colier placat cu aur alb Solve
Colier placat cu aur alb Solve
171 RON 51.3 RON
STOC EPUIZAT

Acum ca ai vazut care sunt cele mai importante bijuterii pentru femei si care nu trebuie sa lipseasca din viata acestora, poti comanda aceste accesorii pentru persoana iubita din viata ta sau de ce nu, sa iti faci singura un cadou.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!