5 sfaturi pentru intretinerea bijuteriilor placate cu aur

5 sfaturi pentru intretinerea bijuteriilor placate cu aur

Esti o “fana” inraita a bijuteriilor de orice fel si simti nevoia mai mereu sa iti achizitionezi o piesa noua? Stim ca raspunsul la aceasta intrebare este afirmativ.

Dar in acelasi timp stim si faptul ca aceasta pasiune poate fi una destul de costisitoare. Sunt insa solutii si optiuni care ofera acelasi efect al unei bijuterii foarte scumpe, din aur, dar sunt mult mai accesibile ca si pret. Acestea insa trebuie sa fie purtate, depozitate si ingrijite corespunzator pentru a avea o viata cat mai lunga. Tocmai din acest motiv am ales ca in articolul de azi sa iti dam cateva sfaturi in legatura cu ingrijirea bijuteriilor placate cu aur 18K

In magazinul nostru online, gasesti o gama variata de bijuterii placate cu aur. Ai posibilitatea sa achizitionezi bratari, lantisoare, cercei, inele sau pandantive placate cu aur 18K. Bijuteriile placate cu aur 18K marca SaraTremo completeaza perfect orice tinuta. Si sunt accesorii care cu siguranta scot orice tinuta din anonimat. Tocmai pentru ca in magazinul nostru online gasesti bijuterii placate cu aur, am ales sa facem acest articol. Si sa venim in ajutorul tau atunci cand vine vorba de intretinerea acestora.

1. Depoziteaza-le corespunzator

Atunci cand vorbim despre depozitarea corespunzatoare a bijuteriilor placate cu aur, ne referim in primul rand la un loc ferit de lumina excesiva si de umezeala. Din acest motiv, unul dintre cele mai potrivite locuri pentru depozitarea acestora este clasica cutie pentru bijuterii. Aceasta poate fi capitonata cu materiale precum catifea, matase sau bumbac. Poti de asemenea sa folosesti saculeti dintr-un material moale, in care bijuteriile sa fie in siguranta. Cel mai bine ar fi sa le tii depozitate in cutiile premium pe care le primesti din partea SaraTremo atunci cand nu le porti.

 

 

 

Bratara placata cu aur Desiree
Bratara placata cu aur Desiree
88 RON 61.6 RON
STOC EPUIZAT
Cercei placati cu aur Appeal
Cercei placati cu aur Appeal
99 RON 66 RON
STOC EPUIZAT
Bratara pentru picior placata cu aur Addison
Bratara pentru picior placata cu aur Addison
136 RON 108 RON
STOC EPUIZAT

 

2. Atentie la zgarieturi 

Intr-un fel sau altul si acest aspect tine de depozitarea corecta a bijuteriilor. Insa in acelasi timp putem sa tratam aceasta problema ca si una de sine statatoare. Pentru a evita pe cat posibili zgarierea bijuteriilor placate cu aur, este recomandat ca acestea sa fie depozitate in saculeti. Separat de alte bijuterii, pentru a nu se freca intre ele. Trebuie sa fii foarte atenta la acest aspect, deoarace stratul de aur odata zgariat nu se mai poate repara. Iar o bijuterie zgariata, care arata inestetic cu siguranta nu este ceea ce iti doresti.

3. Curata-le cu atentie

Pentru curatarea bijuteriilor placate cu aur, foloseste numai o carpa moale. Astfel le vei ajuta sa isi recapete si sa isi mentina stralucirea de la inceput. Evita frecarea excesiva a suprafetei, precum si metodele traditionale, ca pasta de dinti. Aceasta este abraziva si poate diminua stralucirea bijuteriilor. In schimb, poti utiliza si produsele din comert special dedicate curatarii acestui tip de bijuterii.

4. Fereste-le de produsele care contin substante chimice

Pentru ca bijuteriile placate cu aur sa isi pastreze culoarea si stralucirea initiala este indicat ca de fiecare data inainte de contactul cu apa sau cu produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru par, sapunuri si lotiuni sa le scoti. Cu atat mai important este sa le scoti atunci cand acestea risca sa intre in contact cu detergenti si alte substante chimice daunatoare. 

5. Nu face baie cu bijuteriile placate cu aur

Nu este indicat sa faci baie cu bijuteriile placate cu aur. Recomandarea este ca atat inainte de a face baie, cat si inainte de a spala vasele sau de a desfasura alte activitati cu apa sa dai jos bijuteriile placate cu aur, si abia dupa ce pielea este uscata sa le pui inapoi. Un aspect foarte important de care trebuie sa tii cont si pe care trebuie sa il ai in vedere este ca, chiar si apa de la robinet poate deteriora bijuteriile placate cu aur, atunci cand aceasta are un continut mare de clor. De asemenea, un efect negativ asupra acestor bijuterii il poate avea si un sapun mai agresiv, samponul sau gelul de dus. 

Pentru a te bucura o perioada cat mai lunga de stralucirea bijuteriilor tale preferate, trebuie sa le ingrijesti corespunzator. Iar acum ca ai aflat care sunt procedurile pentru pastrarea si ingrijirea bijuteriilor placate cu aur 18K nu mai ai nici o scuza sa nu iti achizitionezi una chiar acum.

Achizitioneaza cu incredere bijuterii placate cu aur 18K marca SaraTremo din magazinul nostru online si fii mereu in centrul atentiei!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!