Ghid de asortare a gamei de cadouri de lux

Ghid de asortare a gamei de cadouri de lux

Orice cadou daruit, chiar daca in esenta pare marunt, este de fapt foarte mare daca este menit sa fie inmanat cu afectiune persoanelor dragi noua. Exista foarte multe tipuri de cadouri, o multitudine de optiuni, iar atunci cand alegem cadouri pentru cei dragi, misiunea pare uneori imposibila.

 

Indiferent ca este vorba despre un el sau despre o ea, dorim sa alegem cadoul perfect pentru a impresiona persoana iubita. Si cum sa impresionam altfel decat printr-un cadou din gama de lux?

Totodata, modul de asortare al acestor bijuterii este foarte important, astfel incat, asortate potrivit, aceste bijuterii pot pune in evidenta tinuta sau calitatile persoanei respective, dar facand alegeri nepotrivite, putem eclipsa aceste calitati. 

 

Prin urmare, in acest articol vom vorbi despre unele cadouri de lux, atat pentru femei, cat si pentru barbati, si iti vom da niste idei despre modul in care puteti sa asortati gama de cadouri luxury ca sa va puna in evidenta garderoba.

 

Colier placat cu aur alb Jeanine

Frumusetea si feminitatea ta trebuie pusa in valoare de fiecare data, de aceea acest colier este alegerea perfecta atunci cand doresti sa evidentiezi aceste trasaturi. Aurul alb este tot mai cautat si mai apreciat de femeile din toata lumea, lantul are o lucratura fina si stilata, iar pandantivul inedit si colorat ofera o alura eleganta si rafinata. 

 

Acest colier poate fi asortat cel mai potrivit cu tinutele elegante, rochii sau salopete cu decolteu in V sau cu umerii goi, atragand privirile in zona bustului si a umerilor, colierul accentuand aceasta zona. 

De asemenea, colierul cu siguranta te va scoate din anonimat si de aceea poti opta pentru o pereche de cercei simpli, minimalisti.

 

Lantisor cu pandantiv personalizabil Hearts

Atunci cand cauti un cadou pentru sufletul tau pereche iti doresti ca acesta sa fie special, ceva care sa va uneasca si sa ii reaminteasca intotdeauna persoanei dragi de iubirea si aprecierea pe care i-o porti.

 

In acest caz, surprinde-ti persoana iubita cu acest lantisor minimalist, placat cu aur, special si personalizabil. Pandantivul in forma de inima poate fi sectionat si  atasat la lantisorul iubitului sau iubitei tale. 

Acest lantisor se poate purta permanent la orice tinuta, atat elegante, cat si la cele casual sau office si, cel mai important, va va aminti mereu de legatura speciala dintre voi.

 

Ceas Activa Contact by SaraTremo
Ceas Activa Contact by SaraTremo
150 RON 88 RON
STOC EPUIZAT
Colier placat cu aur alb Jeanine
Colier placat cu aur alb Jeanine
180 RON 54 RON
CUMPARA ACUM

Inel placat cu aur Invictus

Inca din cele mai vechi timpuri, inelele au simbolizat puterea absoluta si au evidentiat masculinitatea unui barbat. De asemenea, chiar si astazi, inelele masculine au acelasi simbol si acelasi efect asupra barbatilor care il poarta.

 

Daca iti doresti sa-ti surprinzi iubitul cu un cadou masculin care sa-i evidentieze caracterul puternic si atragator, iti recomandam acest inel placat cu aur, cu un design inedit si elegant.

Inelul poate fi asortat la tinutele elegante, cum ar fi smoching-ul si costumele in general, dar, dupa preferinte, chiar si la tinutele casual, de zi cu zi.

 

Ceas Activa Contact by SaraTremo

Ceasurile sunt modul cel mai autentic de a evidentia garderoba oricui, indiferent de stilul garderobei. Fie ca esti femeie sau barbat, acest ceas este potrivit pentru tine si confera o alura clasica, sportiva si tinereasca. Ceasul cromat este inclusiv rezistent la apa si este potrivit universal oricarei tinute, de la tinutele elegante, pana la cele office sau mai sport.

 

Viziteaza magazinul nostru online pentru a vedea intreaga gama de cadouri luxury si pentru a alege cadoul care, cu siguranta, va fascina si, totodata, va surprinde placut persoana iubita.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!