Care sunt bijuteriile la moda vara aceasta?

Care sunt bijuteriile la moda vara aceasta?

Vara se apropie cu pasi repezi, iar noi o asteptam cu bratele deschise. Dar pana sa ajungem la momentul in care sa ne bucuram zi de zi de prezenta soarelui, mai avem putin timp sa ne pregatim atat garderoba, cat si accesoriile potrivite. Tocmai din acest motiv, am ales ca in articolul de azi sa vorbim despre bijuterii la moda vara aceasta.

Cu siguranta in ceea ce priveste vestimentatia de vara suntem in mare parte pregatiti pentru zilele insorite. Rochitele, tricourile cu maneca scurta, fustele, pantalonii scurti si nu in ultimul rand costumele de baie, au luat deja locul bluzelor groase si a gecilor de iarna. In ceea ce priveste bijuteriile insa, tendintele anului 2019 ne aduc multe surprize. Cu toate astea, nu trebuie sa ne aruncam cu capul inainte si trebuie sa urmam tendintele cu precautie.

Bijuteriile fac parte pana la urma din obiectele care, daca sunt de calitate ne raman alaturi toata viata. Astfel ca, alegerea lor trebuie facuta cu atentie atat la material, cat si la forma, culoare si nu in ultimul rand, la trend.

Cercei statement

In sezonul cald, poti opta pentru o multime de combinatii. Recomandat este sa renunti la stilul clasic, traditional, si chiar si la simetrie. Se poarta foarte mult piesele statement, doar intr-o ureche sau piese diferite in cele doua urechi. Astfel ca, lasa-ti imaginatia sa zburde si mizeaza pe frumusetea haosului. Daca insa nu vrei sa renunti la cerceii clasici, si nu te numeri printre persoanele nonconformiste carora le plac combinatiile indraznete, cerceii clasici sunt varianta care nu se demodeaza niciodata.

Inele

Sa porti un singur inel, nu mai este de loc in tendinte. Cu cat optezi pentru mai multe inele si in modele diferite, cu atat mai bine pentru vara aceasta. Nu te sfii si introdu in ecuatie cele mai frumoase bijuterii pe care le posezi si, desigur, suplimenteaza cu altele din magazinul nostru.

 

 

Colier cu sticla de Murano si argint Galaxy
Colier cu sticla de Murano si argint Galaxy
120 RON 60 RON
STOC EPUIZAT
Colier triplu placat cu aur de 18 K My Precious
Colier triplu placat cu aur de 18 K My Precious
213 RON 106.5 RON
STOC EPUIZAT

 

 

Inele statement

Inelele statement sunt definite prin versatilitate. Acestea ofera o stralucire aparte tinutelor de zi si transforma tinutele de seara in unele cu adevarat glamour. Inelele statement completeaza cu succes look-ul unei femei indraznete, care este sigura pe propriile puteri si careia nu ii este frica sa fie ea insasi in orice circumstanta.

Pandantive statement

Pandantivele statement sunt voluminoase, de marimi mari si foarte mari, accesorizate cu medalioane din metal, cristal sau diverse pietre si minerale. Acestea sunt create in forme necizelate si intr-o paleta larga de culori. Cu toate ca nu sunt o noutate in materie de accesorii, acestea raman in continuare in trend si sunt potrivite tinutelor de vara.

Bratari masive

Bratarile masive si fixe sunt la moda inca de anul trecut. Deci anul acesta alege sa fii indrazneata si nonconformista si alege bratari late pe care sa le porti peste maneca unui top sau a unei rochii. Aceste accesorii iti vor pune in valoare atat creativitatea, cat si tinuta.

Ornamente de par

Poti sa alegi fie ornamente de par sofisticate, cu pietre pretioase, cu un arc decorativ, coroane de flori sau modele simple, clasice, doar cu un val care sa iti acopere fata. Desigur, astfel de bijuterii nu sunt dedicate pentru uzul zilnic, dar la diferite evenimente cu siguranta te vor ajuta sa nu treci neobservata.

Este insa imposibil sa caracterizam pe scurt tendintele acestei veri in materie de bijuterii. Pana la urma, accesoriile tale preferate isi cunosc foarte bine locul in viata ta, iar tu stii la fel de bine care sunt bijuteriile care se incadreaza in stilul tau. Principalele tendinte includ abundenta pietrelor, piesele multistrat, piesele masive si asimetria, insertiile perlate si pietrele pretioase si semipretioase. Indiferent de stilul ales, bijuteriile sunt intotdeauna acolo sa iti reprezinte caracterul si starea de spirit.

Alege bijuterii vibrante, pline de personalitate, cu forme care atrag toate privirile, in culori intense si vesele, si asorteaza-le tinutelor pline de viata ale verii. In magazinul nostru gasesti bijuterii la moda vara, care iti vor darui momente frumoase tot sezonul!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!