De ce trebuie sa tii cont cand alegi inelul de logodna?

De ce trebuie sa tii cont cand alegi inelul de logodna?

Cererea in casatorie reprezinta fara doar si poate unul dintre cele mai importante evenimente din viata fiecarei femei. Tocmai din acest motiv, fiecare barbat se da peste cap si incearca sa faca tot posibilul sa transforme acest moment, in ceva cu adevarat deosebit. Putine persoane inteleg insa amalgamul de emotii prin care trece un barbat cand se decide sa cumpere un inel de logodna pentru iubita sa si sa faca marele pas prin care sa o ceara de sotie.

Din acest motiv, am ales sa vorbim in articolul de azi despre cum alegi cel mai potrivit inel de logodna pentru iubita ta, care sunt modelele si materialele din care ai posibilitatea sa alegi, si care sunt persoanele la care poti sa apelezi pentru a te ajuta sa iei o decizie.

Inainte de orice, este foarte important sa cunosti foarte bine persoana de langa tine, sa stii care sunt gusturile ei in materie de bijuterii si nu numai. Trebuie sa fii foarte atent la ceea ce ii place si mai ales la ceea ce ii displace profund. Fiecare privire aruncata de catre ea asupra unei bijuterii, fiecare vorba si gest trebuie sa il asculti si sa il analizezi cu atentie, pentru a te asigura ca iei decizia corecta.

De asemenea, colectia personala de bijuterii poate fi o sursa de ispiratie. Fie ca prefera stilul vintage sau modern, modele simple sau mai complexe, de dimensiuni mari sau mici, inelul de logodna trebuie sa fie o bijuterie pe gustul ei, si nu doar pe placul tau.

Care sunt optiunile din care ai posibilitatea sa alegi?

Avand in vederea popularitatea lor, s-a dezvoltat o adevarata industrie globala in jurul acestor bijuterii. Astfel ca exista o multime de brand-uri celebre deja care lanseaza cel putin o data pe an o colectie noua de inele de logodna, ceea ce face ca alegerea sa fie mult mai grea decat pare la prima vedere.

Chiar daca poate parea greu de crezut, alegerea tipului de aur si al pietrei pentru inel sunt cele mai usoare decizii care trebuie luate. Majoritatea barbatilor realizeaza acest lucru doar in momentul in care afla ca exista cel putin 5 tipuri de inele de logodna pe care trebuie sa le ia in considerare si multe alte lucruri de existenta carora nu au stiut vreodata

 

Inel placat cu aur alb Sonia
Inel placat cu aur alb Sonia
180 RON 54 RON
STOC EPUIZAT
Inel placat cu aur alb Fate
Inel placat cu aur alb Fate
244 RON 73.2 RON
ADAUGA IN COS

Sa vedem care sunt cele mai populare 5 tipuri de inele de logodna si care sunt formele pietrelor cu care acestea sunt decorate.

  1. Inelul de logodna clasic – este de departe cea mai buna alegere pentru femeile care prefera bijuteriile simple, clasice, nu foarte evidente, dar in acelasi timp, pretioase.
  1. Inelul de logodna romantic – este preferatul femeilor romantice, visatoare si boeme. Un inel decorat cu o piatra in forma de inima, poate fi alegerea potrivita in acest caz.
  1. Inelul de logodna vintage – este preferatul femeilor care adora stilul retro si poarta cu preponderenta bijuterii asemanatoare cu cele pe care le purtau reginele.
  1. Inelul de logodna minimalist – este alegerea perfecta pentru femeile care nu obisnuiesc sa poarte bijuterii, si atunci cand opteaza pentru o bijuterie aceasta este una simpla, care nu iese foarte mult in evidenta.
  1. Inelul de logodna glamour –  este perfect pentru femeile care adora bijuteriile opulente si care nu se feresc sa atraga atentia cu bijuterii voluminoase si stridente.

Cele mai populare forme de diamante care sunt atasate pe inelele de logodna si din care ai posibilitatea sa il alegi pe cel care i se potriveste cel mai bine viitoarei tale sotii, sunt:

  • round;
  • princess;
  • heart;
  • oval;
  • emerald;
  • pear;

Cine te poate ajuta in alegerea inelului potrivit?

In cazul in care nu reusesti nicicum sa te descurci singur, si nu ai nici cea mai mica idee care ar putea fi bijuteria care sa faca acest moment sa fie si mai special, trebuie sa apelezi la ajutor. In cazul femeilor este foarte usor sa gasesti persoana potrivita care poate sa iti ofere cele mai bune sfaturi si care poate sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.

Cu siguranta, cea mai buna prietena a viitoarei tale sotii este persoana potrivita atunci cand vine vorba de omul care iti va oferi cele mai de pret sfaturi si care te va ajuta sa faci alegerea potrivita. Trebuie insa sa te asiguri ca cea mai buna prietena nu va sufla nicio vorba si nu va strica surpriza.

Acum ca ai aflat care sunt cele mai populare tipuri de inele de logodna si forme de pietre, poti incepe cautarea cu incredere. Pe site-ul nostru gasesti inele de logodna intr-o gama variata de forme si cu mai multe tipuri de pietre. Alegerea iti apartine, dar nu uita, cel mai important este ca inelul sa fie pe placul viitoarei tale sotii si nu doar pe placul tau.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!