Stilistii Sara Tremo iti spun cum combini corect machiajul si bijuteriile

Stilistii Sara Tremo iti spun cum combini corect machiajul si bijuteriile

Lumea e plina de culori si de combinatii de culori. Nuantele fac viata atat de frumoasa! Stiu ca iti place sa te machiezi cat de des poti. Stiu, de asemenea, si ca iti iubesti bijuteriile! Cum le combini corect? Stilistii din echipa Sara Tremo iti dau cele mai bune sfaturi despre cum sa alegi si sa combini machiajul si bijuteriile. Sunt cateva reguli de baza care te transforma in cea mai stralucitoare diva:

 

Regula 1: Daca porti bijuterii colorate, adopta un machiaj discret

Sigur ti s-a intamplat si tie sa vezi pe strada o femeie frumoasa, machiata foarte intens si cu multe bijuterii colorate in urechi, la gat, pe maini. Este prea mult, nu? Parca iti dadea o senzatie de confuzie, parca nu stiai unde sa privesti. Exact! Este o greseala. Stilistii SaraTremo iti sugereaza ca atunci cand porti bijuterii multe si colorate, sa adopti un machiaj usor, discret, in tonuri naturale de bej si maroniu si sa eviti culorile intense.

 

Regula 2: Cerceii discreti se potrivesc cu un machiaj intens al ochilor

Daca iti plac cerceii mici si discreti, cel mai potrivit este un machiaj accentuat in zona ochilor. In acest fel, lookul tau va deveni echilibrat, asa cum e corect. Nu uita, daca aplici machiaj intens la ochi, buzele trebuie sa fie conturate mai discret, cu un ruj in culori pale.

Secretul sta in echilibrarea bazelor: asa cum o casa structura metalica are o baza stabila, echilibrata si rezistenta, la fel si look-ul tau trebuie sa aiba o baza echilibrata intre culori si accesorii. 

 

Regula 3: Foloseste culori complementare

Stilistii Sara Tremo iti ofera un sfat valoros: un look echilibrat si intens obtii daca cerceii (cele mai apropiate bijuterii de fata) sunt intr-o culoare complementara cu machiajul. De exemplu, daca alegi o pereche de cercei verzi, coloreaza-ti buzele cu un rosu intens. Verdele si rosul sunt culori complementare, se potrivesc perfect si ofera echilibru lookului tau. Alte perechi de culori complementare pe care poti sa le explorezi sunt: galben-violet si albastru-portocaliu. De exemplu, ai putea purta combinati cu un machiaj al ochilor in tonuri de violet.

 

Sfat bonus nr. 1: Ochelarii de soare sunt un must-have pentru cerceii rotunzi

Pentru un look modern, inspirat din cultura americana a ultimilor ani, combina cerceii mari, rotunzi, cu o pereche de ochelari de soare care ti se potrivesc si te vei transforma in acea “bad girl” care inflacareaza imaginatia barbatilor.

 

Sfat bonus nr. 2: Moda vintage este eterna

Pentru ca ce e frumos rezista peste ani, nu uita sa explorezi si stilul vintage. De exemplu, cand folosesti un machiaj tip “smokey eyes”, asorteaza-i o pereche de cercei vintage, si vei fi castigatoarea zilei la capitolul “look de revista”!

 

Sfat bonus nr. 3: Exploreaza nuantele de auriu

Indiferent de culoarea tenului tau, nuantele de auriu si maroniu-deschis ti se potrivesc, daca stii sa le combini. Intotdeauna, auriul te va face sa pari mai luminoasa, fresh, deschisa, intr-un cuvant – vei radia de tinerete, frumusete si sanatate! Iti recomandam un machiaj smokey in nuante de crem si maroniu, un strop de pudra aurie pe pometi pentru stralucire si niste cercei mici si draguti! Oamenii iti vor cere autografe pe strada! 🙂

 

Noi, femeile, suntem toate diferite. Avem un stil propriu de vestimentatie, preferinte diferite, facem alegeri diferite in materie de bijuterii si make-up. Insa, intotdeauna, toate trebuie sa respectam aceste reguli pentru a avea un look echilibrat si elegant.

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!