Fii pe fază! Începe perioada de reduceri de Black Friday!

Fii pe fază! Începe perioada de reduceri de Black Friday!

Cu toții așteptăm cu drag perioada de reduceri de Black Friday în fiecare an. Acesta este momentul mult-așteptat în care ne putem cumpăra absolut tot ce ne-am dorit în timpul anului și am considerat că era prea scump.

Ei bine, acum, de Black Friday, ești liber să achiziționezi orice vrei! Prețurile sunt reduse la orice, de la fashion până la aparatura IT.

Sectorul de bijuterii cu reducere de Black Friday

Noi, la SaraTremo, avem în desfășurare contracte foarte bine negociate cu furnizorii noștri din Brazilia, Italia și Thailanda. Aceste contracte ne permit în general să oferim cele mai bune prețuri de pe piață pentru ultra-calitatea bijuteriilor noastre, iar în special de Black Friday obținem de la producători discounturi masive pentru a facilita accesul clienților noștri la cele mai bune oferte în această perioadă a anului.

Așadar, acum este momentul perfect să te gândești ce cadouri vei vrea să oferi de Moș Nicolae și de Crăciun și ai putea să le achiziționezi în luna noiembrie, pentru a beneficia de perioada de reduceri de Black Friday!

Bijuterii cu preț redus, aceeași calitate a serviciilor marca SaraTremo!

Chiar dacă toate bijuteriile marca SaraTremo sunt în grila de reduceri de Black Friday în luna noiembrie, calitatea serviciilor oferite rămâne aceeași:

  • primești certificat de calitate, autenticitate și conformitate pentru orice bijuterie din argint, placată cu aur sau cu inserții din sticlă de Murano
  • primești cutie premium pentru fiecare bijuterie
  • primești punguță de cadou în fiecare comandă, în caz că vrei să oferi bijuteriile cadou cuiva drag
  • livrare rapidă prin curier cu doar 9.99 lei!

Încă nu te-ai convins? Fii pe fază, aruncă un ochi pe ofertele noastre în perioada 1-30 noiembrie și sperăm că vei fi surprins atât de prețurile bune, cât și de calitatea bijuteriilor și serviciilor marca SaraTremo!

Abia așteptăm să îți livrăm cu drag comanda! Prin GLS sau Fan Curier, comanda va ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare, indiferent cât de multe livrări sunt!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!