Style update: cum asortezi bijuteriile?

Style update: cum asortezi bijuteriile?

Designerii SaraTremo îți propun câteva variante care îți vor răspunde la întrebarea: cum asortez bijuteriile?

Cum asortez brățările?

Style Update #1: Recomandăm purtarea brățărilor late singure pe mână, fără ceas sau alte accesorii (chiar și fără un inel pe mâna respectivă). Dacă este o brățară metalică îngustă, se poate purta alături de un ceas cu brățară metalică. Dacă sunt brățări textile, se pot purta oricâte, în orice combinație. La brățările din piele recomandăm asortarea unui ceas cu curea din piele naturală.

Cum asortez inelele?

Style update #2: În general, inelul de logodnă se poartă pe mâna dreaptă, iar verigheta pe mâna stângă. Dacă însă ești genul de persoană care poartă mai multe inele pe aceeași mână, recomandăm ca dimensiunea pietrei inelelor să fie redusă. De exemplu, dacă ai 4 inele pe o mână, recomandăm unul cu piatră, unul tip verighetă, iar celelalte două mici, simbolice. În acest fel, nu vei părea prea încărcată cu inele.

Cum asortez colierele?

Style update #3: Ideal ar fi să porți un singur colier, însă dacă nu poți rezista tentației de a purta mai multe coliere în același timp, recomandăm să le alegi în funcție de lungime. De exemplu, poți alege unul scurt, unul mediu și unul mai lung, însă în niciun caz 3 de aceeași lungime. Se vor încurca între ele și nu va fi deloc estetic.

 

Sperăm că ți-am răspuns la întrebarea care macină cele mai multe femei: cum asortez bijuteriile? În încheiere, mai avem 3 sfaturi prețioase pentru tine:

  • nu amesteca materialele și culorile: ori folosești în același timp doar bijuterii metalice, ori doar bijuterii textile sau din piele.
  • cu siguranță, less is more – mai mult înseamnă mai puțin, așadar încearcă să reziști tentației de a purta prea multe bijuterii în același timp.
  • contează calitatea, nu cantitatea bijuteriilor pe care le porți. De aceea, recomandăm să alegi cu încredere gamele de bijuterii marca SaraTremo, livrate cu certificat de calitate și conformitate, marcate ANPC și apreciate în toată lumea.

Tu cum asortezi bijuteriile? Ai și alte idei pe care le poți adăuga?

Aici poți descoperi cum asortezi bijuteriile în funcție de coafura pe care o ai.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!