Cadoul perfect de Ziua Femeii nu exista… Sau exista? Vezi aici de ce modelele de bijuterii placate cu aur sunt o idee WOW!

Cadoul perfect de Ziua Femeii nu exista… Sau exista? Vezi aici de ce modelele de bijuterii placate cu aur sunt o idee WOW!

Cadoul perfect… există sau e doar un mit?

Viața, în general, dar în special alături de cineva, are urcușuri și coborâșuri, acesta este ciclul normal și, deși nu ne place întotdeauna, nu putem face mare lucru ca să schimbăm acest aspect. Cea mai bună metodă pentru a nu ne lăsa afectați de fluctuațiile vieții este să îmbrățișăm toate momentele bune și să lăsăm să treacă momentele mai puțin bune. Trebuie să găsim mereu balanța într-o relație și, uneori, cea mai bună metodă de a o găsi este prin atenții și cadouri perfecte de 1 Martie. Un cadou care nu expiră niciodată sunt modelele de bijuterii placate cu aur.

Femeile și bijuteriile placate cu aur

Orice femeie, oricât de dificilă, se lasă înduplecată în prezența unui cadou placat cu aur. Deși nu e mereu nevoie de o ocazie pentru a-i arăta dragostea, clișeul ne îndrumă spre ocaziile speciale. Misterul pietrelor prețioase și al metalelor prețioase se află la nivel energetic și deși știm că bărbații nu sunt foarte interesați, în general, de acest subiect, vrem să îl trecem în revistă, pentru că este important să știți de ce femeile se schimbă complet atunci când sunt puse față în față cu astfel de cadouri. Femeile sunt total opuse bărbaților, în special la nivel energetic. Femeile sunt mult mai conectate cu natura, sunt mult mai sensibile la factori externi, atât fizici, cât și emoționali, ceea ce le face mult mai sensibile și la energiile ce provin din interiorul pământului.

Cu cât mai puternică energia metalului prețios sau a pietrei prețioase, cu atât se îndrăgostește femeia mai mult de ea. De aceea și explicația prețurilor: aurul mai scump decât argintul, spre exemplu, iar aurul alb mai scump decât aurul galben.

Când și cum se dăruiesc bijuteriile placate cu aur

Așa cum am menționat mai sus, nu e nevoie de o ocazie specială pentru a dărui bijuterii placate cu aur, e nevoie pur și simplu să vă doriți să îi arătați aprecierea pe care i-o purtați femeii dragi. Dacă, totuși, vă aflați în pragul unei sărbători sau unei zile speciale și nu știți dacă e în regulă să îi oferiți bijuterii placate cu aur, vă ajutăm noi: DA, e în regulă. Aurul nu expiră și nu are nevoie de acorduri speciale. Este întotdeauna binevenit și întotdeauna apreciat.

Alegeți bijuteria placată cu aur potrivită pentru femeia din viața dumneavoastră

La întrebarea Cum aleg bijuterii placate cu aur perfecte? nu vă putem ajuta foarte mult, trebuie să cunoașteți puțin femeia pe care o aveți alături, ce tip de personalitate are, ce gusturi are. Nu e greu să observați aceste lucruri, e nevoie doar să deschideți puțin ochii. Mai mult ca sigur are deja o grămadă de bijuterii acasă, încercați doar să depuneți puțin efort și să vedeți un model repetitiv. Are mereu ceva mare, cu multe pietre colorate? Poartă mereu cruciulițe? Preferă doar cercei sau set complet? Poartă mereu bijuterii mici și simple? Sau poate are o gamă variată și se accesorizează în funcție de ocazie și ținută? Iată câteva sugestii din partea noastră!

Tipuri de bijuterii placate cu aur care garantează succesul oricărui cadou

  1. Coliere placate cu aur

Un colier este întotdeauna un cadou minunat pentru orice femeie. Fie că are un pandantiv mic și finuț, fie că are un pandantiv mare și opulent, colierul este întotdeauna un cadou special prin simplul fapt că va fi plasat în jurul gâtului, atât de aproape de inimă. Colierele pot fi oferite cadou cu sau fără pandantive placate cu aur, în funcție de preferințe și, bineînțeles, în funcție de buget.

O brățară placată cu aur este întotdeauna un cadou practic. O pune la încheietură și, indiferent ce acțiuni întreprinde, îi va ieși mereu în ochi și poți fi sigur, ori de câte ori o va vedea, se va gândi la tine. Ei, cum ar putea fi supărată în cazul acesta? Îți spunem noi, nu va putea fi.

Există multe tipuri de brățări, în funcție de complexitatea lucrării. Spre exemplu, există brățări simple, tip lănțișor. Cu acest tip de brățară ai succesul garantat pentru că se potrivește cu orice tocmai prin simplitatea ei.

Un alt tip de brățară este brățara cu charm-uri. Deși mai greu de asortat la alte bijuterii, este o brățară care poartă o istorie cu ea. Fiecare charm atașat va reprezenta un moment special pentru voi, sau pentru ea. Această brățară are, însă, un secret care îi face pe toți bărbații să se îndrăgostească de ea. Datorită acestor charm-uri vei fi scutit de mulți ani de bătăi de cap, pentru că la fiecare ocazie specială nu vei fi nevoit să născocești alte idei de cadouri. Simplu! Brățara o are deja, îi mai cumperi un charm! Ce se întâmplă când se umple brățara? Te-ai prins! Îi mai iei una. O femeie nu are niciodată destule brățări, cu atât mai mult acum, când fiecare element al brățării spune o poveste.

Cerceii sunt un accesoriu atât de iubit în ambele lumi, atât în cea a femeii, cât și în cea a bărbatului. Sunt șic, sunt aproape insesizabili, uneori chiar uiți că îi porți, și te ajută să strălucești, indiferent de ocazie. La fel ca orice altă bijuterie, cerceii sunt de atât de multe tipuri, încât este imposibil să nu găsești perechea perfectă pentru femeia din viața ta.

Cercei tip bilă

Acest tip de cercei sunt cerceii cu care mergi la sigur. Sunt mici, comozi, practici și foarte ușor de asortat. Fie că alegi o pereche de cercei placați cu aur și cu o piatră prețioasă, sau pur și simplu placați cu aur și atât, acești cercei nu vor dezamăgi.

Cercei de dimensiune medie

Acest tip de cercei sunt, în general, puțin mai lungi, coborând mai jos de nivelul urechii. Formele variază, pot fi rotunzi, în formă de inimioară, pătrați sau într-o multitudine de alte forme. Acest tip de cercei se potrivesc la orice tip de ținută și sunt apreciați indiferent de ocazie.

Cercei lungi

Cerceii lungi sunt pentru fete îndrăznețe, cărora nu le este frică să atragă priviri. Fie că sunt rotunzi sau simpli, fie că sunt doar aur sau și cu pietre, acest tip de cercei o va pune pe femeia din viața ta în lumina reflectoarelor în orice încăpere.

Nu există o bijuterie care să strige iubire mai tare decât un inel, căci dacă era, nu se mai folosea inelul ca simbol al căsniciei. Fie că ești în căutarea unui inel de logodnă, sau a unui inel pur și simplu, unul placat cu aur va fi întotdeauna apreciat. Ai grijă, însă, să alegi mărimea potrivită.

Să aveți o primavară frumoasă!

 

Vezi aici și alte modele de bijuterii exclusiviste!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!