Cum alegi modelele de bijuterii în funcție de ținută?

Cum alegi modelele de bijuterii în funcție de ținută?

Femeile sunt mereu ținta unor standarde extrem de ridicate și, indiferent că și le stabilesc singure sau sunt impuse de societate, orice femeie dorește să îndeplinească aceste standarde. Cel mai stresant și provocator standard este acela al aspectului fizic. Femeile trebuie, indiferent de ce au de făcut în acel moment, să arate impecabil oricând, oriunde. Dar ce anume face ca o simplă ținută să fie completă? Accesoriile. De aceea, noi am pregătit pentru voi acest articol, să vă ajutăm să accesorizați corespunzător și să alegeți bine bijuteriile indiferent de ce stil adoptați.

  1. Bijuterii pentru un stil vestimentar elegant

Stă în firea femeii să acorde extrem de multă atenție detaliilor indiferent de stilul adoptat și de ocazia pentru care se aranjează. Chiar dacă vorbim despre un interviu pentru un nou loc de muncă sau dacă vorbim despre o ieșire în oraș cu fetele. Orice femeie care optează pentru stilul elegant trebuie să ia în considerație faptul că acest stil este reprezentat atât de buna calitate a hainelor, cât și despre rafinamentul acestora, indiferent dacă vorbim despre o rochie lungă, de seară, sau despre o cămașă simplă și o fustă creion. Pentru că aceste haine sunt atât de atent alese, și bijuteriile trebuie să fie alese pe măsură. Când vine vorba de bijuterii care să se potrivească stilului elegant, trebuie să aveți grijă să alegeți ceva simplu, ori aur sau placat cu aur, ori argint, care să susțină alegerea vestimentară fără să o încarce inutil.

Cercei placati cu aur SaraTremo
  • Bijuterii pentru un stil vestimentar sport

Stilul vestimentar sport este unul care pare extrem de simplu, dar, în realitate, este extrem de complicat de atins dacă dorim să arătăm sexy și provocatoare și nu obosite și neîngrijite. Stilul sport este pe cât de sensibil, pe atât de provocator și cu rezultate pe măsură pentru cele care știu să îl stăpânească. Atunci când trebuie să alegeți bijuteriile perfecte pentru acest stil, trebuie avută în vedere alegerea unor bijuterii universale. Ideal ar fi să fie de mici dimensiuni, să nu încarce ținuta. Este extrem de important și recomandat de specialiști să evităm cerceii supradimensionați sau alte bijuterii mari și greoaie.

Cercei din argint SaraTremo
  • Bijuterii pentru un stil vestimentar non-conformist

Ținutele non-conformiste sunt ținutele care atrag toate privirile. Aceste ținute sunt provocatoare fără să fie vulgare, sunt colorate, sunt sofisticate, iar orice bijuterie alegeți cu această ținută trebuie să fie pe măsură. Noi recomandăm accesorii mari, colorate, cu forme puternice. Puteți opta cu încredere pentru formele geometrice.  

Coliere placate cu aur SaraTremo
  • Bijuterii pentru un stil vestimentar casual

Vrei să ieși în oraș cu prietenele tale să beți o cafea, dar nu vrei să stai cu grijă că se vor șifona cămașa sau fusta? Alege o ținută casual. Nu înseamnă neapărat tricou și blugi, poate însemna și o pereche de blugi cu o bluză dintr-un material care nu se șifonează, o cămășuță nu foarte elegantă, sau orice altceva ai în dulap care te face să ai încredere în tine, fără să fie foarte sofisticat. Bijuteriile care merg la ținutele casual sunt în general bijuteriile de dimensiuni medii. Un lănțișor dublu, o pereche de cercei, sau o brățară cu charmuri sunt mereu apreciate când sunt utilizate în acest stil vestimentar.

Bratari cu charmuri Pandorias
  • Bijuterii pentru un stil vestimentar office

O femeie care lucrează într-un birou și alege o ținută office este o femeie puternică. Ea trebuie să știe cum să îmbine hainele între ele într-un mod plăcut, elegant, dar și confortabil, pentru că a sta 8 ore într-un scaun de birou fără posibilitatea de a-ți schimba hainele sau încălțările poate fi extrem de obositor dacă nu te îmbraci confortabil. În general, femeile care se îmbracă office au o tendință accentuată să folosească seturi de bijuterii și deși poate părea o idee rea, nu este, atât timp cât bijuteriile din set sunt ușoare, finuțe și elegante. Dacă bijuteriile sunt mari și încărcate, pot ruina o ținută altfel perfectă.

Seturi de bijuterii SaraTremo
  • Bijuterii pentru un stil vestimentar conservator

O ținută conservatoare este acea ținută clasică, ce nu atrage atenția și nu iese din niciun tipar. De aceea, bijuteriile perfecte acestei ținute trebuie să fie exact la fel. Simple, să nu atragă atenția. Puteți opta pentru un ceas, pentru o pereche de cercei micuți și pentru un colier la baza gâtului.

Ceasuri cu sticla de Murano SaraTremo
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!