Cum alegi bijuteria perfectă pentru zodia ei

Cum alegi bijuteria perfectă pentru zodia ei

Cum alegi bijuteria perfectă pentru zodia ei? Un lucru pe care femeile îl vor aprecia mereu, fără doar și poate, este horoscopul. Femeile sunt ființe firave, delicate și spirituale. De aceea conexiunea lor cu astrele este mult mai mult resimțită ca cea a bărbaților și de aceea femeile sunt adeptele horoscopului într-o mult mai mare măsură decât bărbații.          

Noi am remarcat această conexiune și am ales să vă ajutăm în situația în care iubita, mama, sora sau orice altă femeie din viața voastră este pasionată de horoscop și doriți să îi oferiți bijuteria perfectă pentru zodia ei.

Atunci când optați pentru un astfel de cadou, există două variante. Varianta ușoară este să îi oferiți o bijuterie cu semnul său zodiacal. Această variantă este extrem de ușoară pentru că nu implică să o cunoașteți pe femeie foarte bine. Tot ce trebuie să știți este ziua ei de naștere și să calculați zodia corespunzătoare.

Varianta puțin mai complicată este cea în care alegeți bijuterii care să conțină piatra prețioasă sau semi-prețioasă care predomină semnul ei zodiacal. Noi știm că pentru bărbați fraza anterioară pare de pe altă planetă, dar nu vă faceți griji, vom explica în cele ce urmează și vă vom ajuta să reduceți munca dumneavoastră la simplul act de a afla ziua ei de naștere.

Berbec

Dacă femeia în cauză este sub zodia Berbecului, piatra prețioasă care o domină este diamantul. Diamantul este recunoscut ca piatra prețioasă a iernii, care aduce succes, alungă coșmarurile și anticipează catastrofele. Desigur, ce femeie nu se ar vrea să fie guvernată de diamante? Un inel cu diamant este întotdeauna apreciat.

Pandantiv din argint cu zodia Berbec marca SaraTremo

Taur

Smaraldul, piatră feminină, reprezintă dorința de a trăi, pofta de aventură și dorința de cunoaștere. Reprezintă, practic, tot ceea ce este femeia zodiei Taur. Încearcă un inel cu această piatră și vei avea succes garantat.

Gemeni

Piatra Lunii este o piatră cunoscută pentru capacitățile sale de a proteja prieteniile și de a împăca îndrăgostiții. Această piatră alungă somnul, aduce inspirație, forță de muncă și succes. O broșă cu această piatră, plasată în dreptul inimii, va face orice femeie Gemeni extrem de fericită (sau orice alta bijuterie cu Piatra de Luna).

Bratara cu piatra de luna
Bratara cu Piatra de Luna by SaraTremo

Pandantiv din argint cu zodia Gemeni marca SaraTremo

Rac

Racii sunt predominați spiritual de Rubin. Această piatră prețioasă oferă sănătate, înțelepciune și satisfacții purtătorului său. Este o piatră prețioasă specifică verii și ajută la stăpânirea pasiunilor. Un lănțișor cu piatră de Rubin va atrage cu siguranță atenția asupra ei.

Bratara cu rubin
Bratara cu cristale naturale de rubin by SaraTremo
 

Leu

Sardonixul este piatra zodiacală a celor aflați în zodia Leu. Se crede că această piatră aduce curaj purtătorilor săi, aduce intuiție și creativitate. Este o piatră a soarelui. O brățară cu această piatră va transforma orice mână într-o mână de aur.

Pandantiv din argint cu zodia Leu marca SaraTremo

Fecioară

Fecioarele sunt ființe cu picioarele pe Pământ, echilibrate și cu control de sine foarte mare. Piatra lor prețioasă este Safirul. Safirul este încărcat de energii pozitive, iar regii îl poartă mereu, pentru a beneficia de favorurile Divinităților.

Bratra cu safir
Bratara cu Safir Indian by SaraTremo

Pandantiv din argint cu zodia Fecioară marca SaraTremo

Balanță

Zodia Balanței are ca piatră reprezentativă Opalul. Opalul este o piatră rece, care se crede că oferă sânge rece purtătorilor și că îi ajută să ia decizii corecte. Un inel cu această piatră va ajuta femeia Balanță să aibă pumn de fier, metaforic, desigur.

Bratara cu opal
Bratara cu Opal Alb by SaraTremo
 

Pandantiv din argint cu zodia Balanță marca SaraTremo

Scorpion

Topazul reprezintă creativitate și profunzime spirituală. Reprezintă imaginea dreptății și îndreaptă purtătorul său spre căutarea adevărurilor fundamentale. Fiind o piatră atât de puternică și profundă, femeia Scorpion va fi profund mișcată de orice bijuterie alegi să îi oferi, dacă e construită cu Topaz.

Săgetător

Se crede că Turcoazul este piatra lui Decembrie. Este o piatră minunată, care ajută orice bijuterie să pară o operă de artă. Femeia Săgetător va primi înțelepciune și alinare cu bijuterii ce conțin Turcoaz.

Bratara cu turcoaz
Bratara cu turcoaz natural by SaraTremo
 

Capricorn

Orice femeie Capricorn va aprecia o bijuterie construită cu Granat. Această piatră reprezintă prietenia, loialitatea, constanța în gândire și fidelitatea. Practic, această piatră prețioasă reprezintă tot ceea ce este femeia Capricorn. O pereche de cercei cu această minunată piatră va merge direct la sufletul acestei femei deosebite.

Vărsător

Pentru femeia născută în zodia Vărsător, piatra ideală este Ametistul. Această piatră reprezintă noblețea, justiția, curajul, autoritatea și stimulează inteligența. O brățară decorată cu pietre de Ametist va fi profund apreciată.

Pești

Femeia Pești va aprecia întotdeauna Acvamarinul. Această piatră prețioasă este un simbol al moderației și al stăpânirii pasiunilor. Oferă sensibilitate, încredere în sine și curaj. Un medalion cu această piatră va fi ideal datorită poziției sale apropiate de inimă.

Pandantiv din argint cu zodia Pești marca SaraTremo

 

Și, poate cel mai important, orice femeie iubește bijuteriile SaraTremo, indiferent de zodie! :)

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!