Cum functioneaza inelele reglabile placate cu aur?

Cum functioneaza inelele reglabile placate cu aur?
Stii momentul acela cand inelul preferat te strange brusc, pentru ca ti s-au umflat mainile? Sau ai slabit si inelul perfect deodata iti cade din deget? Sau, pur si simplu, ai cumparat un inel online si, ce sa vezi, nu se potriveste marimea? Sunt o multime de cazuri care se pot intampla si care te impiedica sa te bucuri de inelul tau preferat.

Ei bine, iata ca noi am gasit solutia! Iti prezentam noua gama de inele reglabile by SaraTremo! Aceste inele reglabile sunt facute pentru 5 masuri. E imposibil sa nu ti se potriveasca una de minune! De obicei, marimile pe care se regleaza un astfel de inel apar chiar in descrierea produsului. Daca in descrierea produsului nu sunt trecute marimile pe care se poate regla, inseamna ca este universal - putand fi reglat pe absolut orice marime si orice interval! 

Cum functioneaza un inel reglabil? Multe femei se intreaba acest lucru. Iata aici explicatia: sub deget, acolo unde nu se vede, aceste inele au un spatiu glisant de toleranta pentru 5 marimi. Astfel, un sistem care culiseaza sub deget iti permite sa faci inelul pe cat de larg sau de stramt doresti. Este acelasi sistem ca la usile glisante: exista o parte mobila care se poate misca fie pentru a strange, fie pentru a largi inelul. 

Mai exista si un alt model de inele reglabile. Acestea au forma de semiluna (au cercul incomplet), iar pentru a le stramta sau largi, este suficient sa tragi usor de capete. 

 Vrei sa ii faci iubitei tale un cadou si nu stii marimea inelului? Acum nu trebuie sa iti mai bati capul cum afli marimea inelului! Ii iei un inel reglabil si gata! 

E simplu, comod si confortabil sa folosesti un astfel de inel reglabil! Iti ia 3, maximum 5 secunde sa il reglezi perfect pe degetul tau si gata! Dar hei, ti s-a umflat un pic mana de la oboseala? Nicio problema, poti regla sistemul glisant de sub deget! Sau ai slabit brusc sezonul acesta? Felicitari, esti cea mai tare! Poti strange putin inelul si nu ai de ce sa te ingrijorezi! 

Atat e de simplu cu modelele de inele reglabile placate cu aur marca SaraTremo. Vrei si tu unul? Hai sa iti alegi din colectiile noastre calitative, la cel mai bun pret din Romania! 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!