Istoria inelului, simbolul dragostei

Istoria inelului, simbolul dragostei
Cumpararea unui inel este o decizie incarcata de emotie. Iti spunem in continuare istoria inelelor!
 

Istoria inelului, simbolul dragostei


Pentru cei mai multi dintre noi, inelul nu este doar o bijuterie. Este un simbol al dragostei, al romantismului, este "cercul vietii".

Ceea ce nu stim insa este ca inelul are, de fapt, o origine mistica. De exemplu, egiptenii antici credeau ca sangele curge din inima direct prin degetul al treilea de la mana stanga. Asa a devenit acest deget supranumit "degetul inelului". Alte culturi, care pun un pret mai mare pe mana dreapta (cea care face cruce, cea care se ridica atunci cand facem un juramant), supranumesc ca fiind "degetul inelului" degetul al treilea de la mana dreapta.

Regii si reginele l-au folosit, oamenii de rand l-au dorit, s-au facut filme de Oscar despre el - iata cat de important este inelul pe care atat de des si noi il purtam! 


inel cu piatra pentru femei
 

De la inelele antice la inelele moderne 


Desigur, astazi nu mai credem ca sangele din inima curge direct prin degetul al treilea. Nici nu mai acordam privilegiul de a purta inele doar regilor si reginelor. Din fericire, astazi oricine poate (si ar trebui) sa poarte cel putin un inel, fie el decorativ, de logodna sau chiar verigheta. Tot din fericire, inelele sunt astazi accesibile oricarui buget. Au trecut vremurile cand trebuia sa scoti din buzunar o mica avere ca sa ii poti lua un inel cadou iubitei tale.

In zilele noastre, gasesti inele pentru toate gusturile si toate bugetele: inele cu pietre pretioase la zeci de mii de euro, inele din metale pretioase la mii de euro, dar si inele placate cu aur de buna calitate la zeci de euro.
 

De ce sa porti si tu cel putin un inel?


Iata, ai cel putin 3 motive sa porti si tu macar un inel, simbol al dragostei:

- te conectezi cu stramosii nostri si cu traditiile si credintele lor,
- te simti feminina si apreciata,
- ai de unde alege in functie de gust si buget.

Inelele pentru barbati semnifica si astazi puterea, dominarea, bogatia. Asadar, nici barbatii nu ar trebui sa uite sa poarte inele, fie ele verighete sau inele de tip masonic



Te-am convins? Ce inel vei purta astazi?
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!