Cum afli ce marime ai la inel?

Cum afli ce marime ai la inel?
Multi clienti ne intreaba ce marime sa aleaga la inel. De aceea, am hotarat sa va ajutam sa aflati marimea corecta a inelului. 

Cum afli marimea potrivita la inel?

Ei bine, sunt doua variante ca sa afli marimea corecta la inel pentru tine sau pentru cineva drag. 

Varianta 1

Daca ai deja un inel care ti se potriveste, masoara cu o rigla interiorul sau. Apoi verifica mai jos care e marimea corespondenta in functie de cati centimetri si cati milimetri ti-au iesit la masuratoare:
1.4 cm - marimea 4
1.5 cm - marimea 5
1.6 cm - marimea 6
1.7 cm - marimea 7
1.8 cm - marimea 8
1.9 cm - marimea 9
2 cm - marimea 10
2.1 cm - marimea 11
2.2 cm - marimea 12
2.3 cm - marimea 13
2.4 cm - marimea 14
In general, daca te afli intre marimi, este bine sa alegi marimea mai mare, deoarece mana se mai poata umfla. De exemplu, daca ti-au iesit la masuratoare 1 centimetru si 8.5 milimetri, marimea care ti se potriveste este 9.
Vezi tabelul de mai jos pentru mai multe detalii.

Varianta 2

Atunci cand nu ai un inel care sa ti se potriveasca, trebuie sa iei o bucata de snur (sau sfoara, sau ata, orice ai la indemana) si sa masori degetul ca in imaginea de mai jos, exact in locul in care ar sta inelul. Apoi, masoara cu o rigla bucata de snur care s-a infasurat perfect in jurul degetului (exact ca un inel). Dupa ce ai masurat, verifica in tabelul de mai jos carei marimi ii corespunzi. 
Cum afli marimea inelului potrivit?
Simplu, nu?
Acum ca ai aflat marimea potrivita, hai sa iti alegi un inel placat cu aur, un inel din argint, o verigheta sau un inel din sticla de Murano! Ori poate vrei sa oferi un inel de logodna sau sa cumperi un inel pentru barbati?

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!