2 Modele de accesorii exclusiviste – idei de cadouri originale

2 Modele de accesorii exclusiviste – idei de cadouri originale

Să oferi un cadou celei mai dragi persoane din viața ta pare ușor, dar când începi să cauți idei de cadouri originale, constați că e mai greu decât credeai.

Un cadou original, care să ajungă la inima iubitei tale, ar trebui să fie în același timp elegant și surprinzător, dar și accesibil la preț. Ideal ar fi să nu se aștepte la acel cadou, pentru a o surprinde în cel mai frumos mod posibil.

Pentru momentele în care cauți idei de cadouri originale pentru femei, îți recomandăm două modele de accesorii exclusiviste marca SaraTremo:

 

  1. Stopper pentru vin cu inserții din sticlă de Murano

Știi acel moment când nu ai un stopper potrivit pentru sticla de vin în cazul în care îți rămâne vin nebăut și vrei să îl păstrezi pentru a doua seară? Ei bine, acum poți alege un stopper pentru sticlele tale de vin. Și nu orice stopper banal și plictisitor, ci unul de lux, realizat în lemn masiv și cu inserții din sticlă autentică de Murano.

Dacă iubita ta știe să aprecieze un vin bun și o companie de calitate, atunci cu siguranță va fi surprinsă și impresionată de acest stopper de vin cu sticlă de Murano!

Bineînțeles, se livrează în săculeț fin din catifea roșie, în punguță de cadou premium și cu certificat de calitate și conformitate, astfel încât tu nu ai nimic de făcut, decât să zâmbești frumos când oferi cadoul!

2. Clame de păr din sticlă de Murano

Prințesa ta are un păr superb, prin care îți place să îți plimbi degetele adesea, nu? Atunci, o idee de cadou original ar putea fi o clamă de păr din categoria luxury, realizată din sticlă de Murano autentică, cu suport de susținere din aliaj metalic.

Cu siguranță, o vei suprinde într-un mod absolut deosebit! Aceste clame de păr luxury marca SaraTremo se livrează în săculeț de catifea roșie fin și delicat, cu punguță de cadou premium inclusă și cu certificat de autenticitate pentru sticla de Murano.

https://www.saratremo.ro/accesorii-33

Oferindu-i un astfel de cadou, poți fi sigur că zeița ta nu te va uita niciodată! Când a mai primit ea un cadou atât de elegant și original?

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!