Câte parfumuri folosește o femeie?

Câte parfumuri folosește o femeie?

Există o preconcepție conform căreia femeile cheltuie o grămadă de bani pe lucruri care nu îi servesc în mod neapărat, cum ar fi o mulțime de haine, o mulțime de perechi de pantofi, machiaj și multe multe parfumuri. De câte ori nu vi s-a adresat o întrebare de tip ”cât parfum folosește o femeie?” și nu i-ați înțeles rostul? De câte ori nu vi s-a reproșat ”e plin dulapul de parfumuri”?

La SaraTremo sărbătorim femeile de succes, care reușesc să plutească prin viață cu grație, cu feminitate, cu iubire, care nu pun la suflet răutățile altora și care știu să își apere onoarea, la fel ca și pe a celor dragi, în orice situație.
 

Câte parfumuri folosește o femeie?
 

Acest articol este destinat tuturor acelora dintre voi care s-au confruntat cu această preconcepție și care s-au simțit intimidate de ea. Dragele noastre, voi munciți din răsputeri să vă permiteți să fiți femei independente, cu o carieră de succes, cu o familie frumoasă, cu un aspect plăcut în orice moment, așa că vă spunem, înainte de toate, BRAVO!


parfum iasomie
Symphonie No 3 Paris Feerie Fruitee cu fructe de pădure, iasomie, lacrămioare, mosc


Banii pe care îi munciți din greu se duc pe plata facturilor, se duc pe întreținerea voastră, se duc pe tot ceea ce presupune viața din zilele noastre, se duc pe fondul de pensii și toate fondurile pentru zile negre, iar ceea ce vă rămâne la sfârșit de lună vă permite să vă răsfățați.


parfum cu santal, mosc, vanilie
Symphonie No 4 Paris Patchouli cu mosc, santal, vanilie

 

Dacă răsfățul prin miros, prin arome, prin satisfacerea simțului olfactiv este cel care vă caracterizează, noi vă susținem pe deplin. Dacă pe voi o colecție de parfumuri în dulăpiorul cu oglindă din baie vă face fericite, atunci cine este în măsură să vă critice pe voi?


parfum cu bergamota, mosc, iasomie
Symphonie No 6 Paris Jasmin cu bergamotă, mosc, iasomie, ylang ylang


Conform specialiștilor, majoritatea amintirilor sunt distorsionate puțin câte puțin de fiecare dată când le retrăiți în mintea voastră, singura amintire ce nu poate fi distorsionată fiind cea a mirosului. Așadar, vă încurajăm să vă satisfaceți pasiunea pentru parfumuri, oricare ar fi preferatele voastre!



Symphonie No 07 Paris Bois Sacre cu tămâie, cedru, iris, ambră

 

De câte ori nu ați trecut pe stradă pe lângă cineva care mirosea a parfum, iar acel miros v-a trezit instant în minte ori chipul unei persoane ori o amintire dragă? Noi înțelegem cât de important este un parfum reușit pentru o femeie, motiv pentru care am adus la noi pe site colecția franțuzească (produsă chiar în Paris) de parfumuri Symphonie. Noi ne dorim ca femeile să aibă parte de parfumuri absolut minunate, care rezistă mult timp, care nu doar trezesc amintiri, dar și creează amintiri noi, la prețuri accesibile.


parfum cu bergamota, neroli, mosc
Symphonie No 8 Paris Fleur d'Oranger cu bergamotă, neroli, mosc

 

Această colecție, formată din nici mai mult, nici mai puțin de șapte parfumuri prezente pe site-ul nostru este o colecție atent selecționată, cu note de vârf proaspete, cu note de mijloc dulci și suave și cu note de bază romantice, care să sucească mințile oricui trece pe lângă voi pe stradă.


parfum cu orhidee, lotus, vetiver
Symphonie no 9 Paris Orchidee cu lotus, vetiver, tămâie

 

Faceți-vă plăcerile, răsfățați-vă, o meritați, dragi femei! Dacă voi nu vă răsfățați, dacă voi nu vă acordați atenție, dacă voi nu vă faceți cadouri, atunci cine să o facă? Voi sunteți acelea care vă cunoașteți cel mai bine, voi sunteți acelea care știți exact ce vă doriți, așa că nu aplecați urechea la guri rele și bucurați-vă de viață și de noile parfumuri de pe site-ul SaraTremo. Creați-vă propriile amintiri, propriile clipe dulci, propriul destin!


parfum cu iasomie, chihlimbar, mosc
Symphonie No 10 Paris Bergamote cu iasomie, chihlimbar, mosc



Așadar, câte parfumuri folosește o femeie? Câte vrea ea! 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!