Femeia-Floare și bijuteriile ei

Femeia-Floare și bijuteriile ei
Cu toții avem în viața noastră cel puțin un exemplu de ceea ce noi, la SaraTremo, numim Femeia-Floare. Dacă această denumire nu v-a adus niciun chip în minte, haideți să vă explicăm cine este această femeie. Femeia delicată, care întotdeauna are o vorbă bună, indiferent de problemele pe care i le pune viața în față este femeia-floare. Femeia gingașă, care oferă mângâieri ce vă ating sufletul în cele mai întunecate zile este femeia-floare. Femeia frumoasă, care chiar și fără machiaj vă face să vă pierdeți graiul. Și femeia care întotdeauna stă mândră și dreaptă, privind spre lumină, oricât ar avea nevoie să se odihnească.

Suntem convinși că acum aveți cu siguranță pe cineva în minte și, dacă e nevoie să oferiți un cadou acestui tip de femeie, cu siguranță ați ajuns în locul potrivit, la SaraTremo. Această femeie are nevoie să i se întoarcă sensibilitatea, iubirea pe care o oferă și eforturile pe care le depune, toate acestea învăluite într-un finețe, simplitate și eleganță. Acestei femei nu trebuie să îi oferiți bijuterii sofisticate, căci ea însăși e sofisticată și nu simte nevoia să afișeze acest lucru.

bratari sticla de Murano - SaraTremo

 

Bijuterii fine, simple, elegante

Bijuteriile ideale pentru acest tip de femeie sunt cele mai simple, de tipul bijuteriilor cu sticlă de Murano. Fie că optezi pentru un pandantiv, o brățară, un ceas sau chiar un set de bijuterii, finețea și coloristica acestora vor fermeca Femeia-Floare cu siguranță.

coliere sticla de Murano - SaraTremo

Datorită gamei largi de culori  din cadrul bijuteriilor cu sticlă de Murano, acestea sunt foarte versatile și ușor de asortat la orice tip de ținută.

Femeia-Floare pasionată de rochii lungi de vară va putea asorta ținuta cu un pandantiv cu sticlă de Murano și o pereche de cercei din aceeași gamă.

Cercei sticla de Murano - SaraTremo

Femeia-Floare pasionată de carieră va putea asorta ținuta business cu un set alcătuit din cercei și inel cu sticlă de Murano, iar Femeia-Floare elegantă va putea completa ținuta cu un ceas cu cadran cu sticlă de Murano.


Femeia-Floare va aprecia efortul depus și gândurile bune, căci această gamă de bijuterii chiar asta transmite: gânduri bune și energie pozitivă. Cu toate acestea, s-ar putea ca Femeia-Floare din viața ta să aibă preferințe de culoare, motiv pentru care îți sugerăm să afli, mai întâi, care e culoarea ei preferată, pentru a putea alege o bijuterie pe care predomină culoarea respectivă.

inele sticla de Murano - SaraTremo


Bijuterii din sticlă de Murano


Pentru aceia dintre voi care nu știu ce este sticla de Murano și de ce este atât de apreciată, vom menționa câteva detalii despre aceasta. Așa cum spunem de fiecare dată, e important să dăruiți un pic din sufletul vostru atunci când faceți un cadou și cum ați putea face asta mai bine dacă nu prin depunerea efortului necesar să aflați ce cumpărați.

Sticla de Murano este creată pe insula Murano, lângă orașul Veneția. Procesul de creare al acestei sticle este extrem de complicat, folosindu-se un fel de ameste de sodă-var și modelat, apoi, cât încă extrem de fierbinte, în diferite modele și forme frumoase, delicate și pline de culoare. Datorită faptului că acest tip de tehnică se folosește doar în această insulă, numele sticlei poartă cu ea peste tot și locul de origine.

ceasuri sticla de Murano - SaraTremo


Prin unicitatea acestui material folosit apoi la crearea bijuteriilor, cu siguranță îi veți dărui Femeii-Floare din viața voastră un cadou unic, pe care îl va purta cu mândrie și pe care îl va prețui pentru tot restul vieții sale.

Dacă ai întrebări suplimentare legate de sticla de Murano sau de produsele noastre, noi suntem mereu dispobili pentru clienții noștri. Nu ezita să ne contactezi!

Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!