Viata prinde culoare cu un inel instagramabil din sticla de Murano!

Viata prinde culoare cu un inel instagramabil din sticla de Murano!
Ce ar fi viata fara un pic de culoare...? Fara un pahar de vin dupa o zi lunga, fara o baie fierbinte cu spuma cand esti obosita, fara un trandafir rosu de la barbatul tau atunci cand e o ocazie speciala?

Dar ce ar fi o poza de Instagram fara o bijuterie vibranta, originala, autentica? Ce zici de un inel realizat integral din sticla de Murano? Un inel atat de frumos, incat va atrage asupra lui privirile intregului Instagram?

Inel din sticla de Murano perfect instagramabil!

Acum, te poti bucura de viata si mai mult, cu un inel din sticla de Murano autentica! Culoare, viata, autenticitate, calitate si originalitate, toate acestea intr-o bijuterie pur si simpla perfecta! Sa porti un astfel de inel iti garanteaza ca vei fi in centrul atentiei, insa daca vrei si mai mult, il poti combina cu o pereche de cercei extraordinari tot din sticla de Murano, cu un ceas cu insertii din sticla de Murano, cu o bratara Murano sau, de ce nu, cu un colier elegant, model unicat, tot din sticla de Murano!

Fiecare inel din sticla de Murano se livreaza cu certificat de originalitate si calitate care iti garanteaza ca a fost fabricat manual chiar in Venetia, patria recunoscuta a singurei sticle Murano originale! Fiind o bijuterie realizata manual de artizanii venetieni, poti fi sigura ca e un produs unicat. Tu si doar tu in lume aveti acest inel deosebit. Nu exista doua inele din sticla de Murano la fel, de aceea si stocurile noastre contin cate un singur produs pe fiecare model. 

Ce spun clientele noastre despre inelele realizate din sticla de Murano? Reactiile pe care le primim de la ele sunt din gama "wow", "nu ma asteptam sa fie chiar asa frumos", "superb", "fenomenal", "nu am mai vazut asa bijuterie"... cam asa :) 

Vrei un inel cu adevarat instagramabil? Atunci trebuie sa ai un inel din sticla de Murano! 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!