Bijuterii sigure pentru copii

Bijuterii sigure pentru copii

Începând de la o vârstă destul de fragedă, fiica ta va deveni din ce în ce mai pasionată de bijuteriile tale și va începe să își dorească să aibă și ea și să poarte bijuterii proprii. Mai mult decât atât, grupul său de prietene cu siguranță va începe să îi ofere cadou bijuterii la diferite ocazii. Haideți să vorbim astăzi despre detaliile care fac ca o bijuterie să fie sigură pentru copilul tău și alta nu. Știm că ești un părinte exemplar și pui pe primul loc, în orice ai face, siguranța copilului tău.
 

Bijuterii sigure pentru copii
 

Din acest motiv, SaraTremo recomandă ca pielea unui copil să fie atinsă doar de metale prețioase, de tip aur (sau placată cu aur) sau argint și, bineînțeles, orice bijuterie să fie bine dezinfectată înainte de a-i fi oferită copilului. Copiii nu au sistemul imunitar la fel de bine dezvoltat ca un adult, iar orice alt metal de tip non-prețios, îi poate cauza iritații și infecții, ceea ce este, de la sine înțeles, de nedorit. În cazul în care optezi pentru o bijuterie din material textil, de tipul unei brățări împletite, trebuie să ai grijă să fie și ea confecționată dintr-un material care să nu adune praful și care să nu provoace alergii.

Atunci când cumperi o bijuterie pentru un copil, este extrem de important să ai în vedere nu doar materialul din care este confecționată, ci și vârsta copilului, pentru detalii legate de siguranță. Noi nu recomandăm oferirea de bijuterii copiilor cu vârsta sub 5 ani, pentru că la vârste atât de fragede, accidente se întâmplă oricând și oriunde, iar o bijuterie ar putea să accentueze accidentul și să provoace și ea răni. Dacă totuși copilul beneficiază de o bonă care să îl supravegheze non-stop, atunci totul e ok. Cauți o bonă în Satu Mare? Găsești pe Helperz! 

 

Cercei pentru copii


 

Cu toate acestea, o pereche de cercei pentru fetițe pe care copilul nu îi poate băga în guriță nu au rănit pe nimeni. Aveți mare grijă atunci când cumpărați cercei pentru un bebeluș, să aibă un sistem de închidere de încredere, să nu înțepe bebelușul în spatele urechii și să nu se deschidă ușor, pentru a nu face posibilă ingerarea de către micuț.

Noi recomandăm ca primele bijuterii ale copiilor să fie oferite sau achiziționate după vârsta de 5 ani, când copilul înțelege pericolele existente și nu va băga bijuteria în gură, evitând, astfel, riscul de a o înghiți. Recomandăm pentru copii lănțișoare la baza gâtului, cu sau fără pandantive, pentru că un lănțișor mai lung ar putea fi ușor agățat și rupt de către micuț. Dacă optați pentru o brățară, recomandăm să începeți cu o brățară de bobițe înșirate pe elastic. În felul acesta, dacă copilul este jenat la încheietura mâinii de brățară, o poate scoate cu ușurință, fără ajutorul unui adult.

Odată cu creșterea în vârstă, se poate trece la bijuterii mai valoroase, cu diferite accesorii de tipul pandantivelor, medalioanelor sau a charmurilor în cazul brățărilor. Trebuie să aveți răbdare cu voi înșivă și cu copiii voștri și trebuie să aveți în vedere, atunci când le veți oferi bijuterii, că există întotdeauna riscul să le rupă sau să le piardă.

Noi vă invităm să descoperiți bijuteriile pentru copii din selecția SaraTremo, cu garanția lucrului bine făcut cu care v-am obișnuit deja. Pentru orice întrebări legate de siguranța bijuteriilor pentru copii, vă rugăm să ne contactați pe site și vă vom răspunde în cel mai scurt timp cu putință.

 

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!