Provocarea SaraTremo pentru toamna aceasta 😁

Provocarea SaraTremo pentru toamna aceasta 😁

Se spune că frumusețea e în ochiul privitorului. Deși suntem complet de acord cu faptul că frumusețea interioară este cu mult mai importantă decât cea fizică, această afirmație este relativă, la fel ca multe alte lucruri în viață.

Noi suntem de părere că fiecare persoană trebuie să își găsească frumusețea interioară, să o înțeleagă, să o accepte și să o transpună în exterior. Cu alte cuvinte, odată ce ai aflat ce se găsește în sufletul tău, trebuie să ai grijă și de corpul tău. Pe lângă aspectele ce țin de sănătate, stima de sine și sănătatea mentală se îmbunătățesc considerabil atunci când ai grijă de corpul tău.

A avea grijă de corpul tău înseamnă să bei suficientă apă, să ai o alimentație corectă și echilibrată și să acorzi atenție și aspectului fizic legat de piele, machiaj și accesorii.

Noi știm că în ceea ce privește accesoriile, există femei care optează pentru accesorii simple, clasice, care se adaptează la orice ținută, pentru a evita efortul accesorizării complicate zi de zi. Desigur, aceasta este varianta de mers la sigur, însă ca orice alt aspect al vieții, dacă nu depuneți un efort, nu aveți de câștigat.

Pentru că am trecut cu toții printr-o perioadă dificilă, cu pandemia, cu auto izolarea, noi vrem să vă lansăm o provocare, pentru a ne aminti încet încet cum era viața înainte de acest virus: toamna asta, timp de două săptămâni, purtați în fiecare zi un accesoriu diferit. Fie că e vorba de un ceas de mână pentru femei, de o pereche de cercei, de un colier sau orice altceva vă face plăcere să purtați, schimbați-le în fiecare zi și după aceste două săptămâni, scrieți-ne în comentarii sau trimiteți-ne un mesaj să ne spuneți cum v-ați simțit în acestă perioadă.

Puteți încerca să vă reîndrăgostiți de bijuteriile vechi sau puteți să cumpărați o bijuterie nouă. Important este să ieșiți din rutină, să treziți femeia senzuală și cu poftă de viață, care a fost trimisă la culcare în timpul pandemiei, și să vă regăsiți pe voi. Nu v-am propune acest experiment dacă nu l-am fi încercat noi întâi și vă putem spune că am văzut schimbări. Unele dintre noi, spre exemplu, nu au mai purtat deloc bijuterii pe perioada pandemiei și deși această provocare li s-a părut un pic dificilă la început, acum afirmă că nu își dau seama cum au putut trăi timp de doi ani fără să se aranjeze.

O altă colegă din echipa SaraTremo e genul de femeie care purta doar cercei, dar mereu aceeași pereche, fără să îi schimbe. Ne-a confesat că în urma acestei provocări s-a reîndrăgostit de bijuteriile sale pe care le abandonase în cutiuța muzicală.

Noi ne dorim, prin această provocare, să vă reamintiți că sunteți femei puternice, că puteți face față la orice problemă v-ar arunca viața înainte, că o pandemie nu vă pune vouă piedici și că puteți arăta extraordinar în timp ce faceți slalom printre obstacole.

Noi abia așteptăm să primim mesajele voastre, sau să citim comentariile voastre, pentru că nouă ne place să învățăm de la oamenii din jur și să schimbăm experiențe. Vă așteptăm pe site-ul nostru pentru întrebări, sugestii sau o vorbă bună : )

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!