Cerceii rotunzi câștigă teren în trendul anului acesta

Cerceii rotunzi câștigă teren în trendul anului acesta

Dacă ai petrece o zi numărând femeile la urechile cărora tronează o pereche de cercei rotunzi placați cu aur, ai pierde șirul repede. De ce? Pentru că toate femeile îi poartă!

Modelele de cercei rotunzi, reinventate de SaraTremo

Cândva, cerceii rotunzi erau doar atât: verigi pentru urechi. Da, asta putea deveni plictisitor la un moment dat. SaraTremo însă a reinventat aceste bijuterii cu tradiție și îi prezintă într-o altă lumină: lumina secolului XXI.

De exemplu, cerceii rotunzi marca SaraTremo sunt unii împletiți ca spicele de grâu, alții cu elemente moderniste și minimaliste, alții cu veriga incompletă, alții cu gravuri care de care mai frumoase. De asemenea, SaraTremo aduce în atenție și tipuri diferite de închizători pentru cerceii rotunzi din argint și cerceii rotunzi placați cu aur.

Trendul cerceilor rotunzi este puternic anul acesta

Nu o spunem noi, ci cei mai mare designeri ai lumii, printre care și faimoasa Jennifer Fisher din New York. Indiferent că vei alege cercei rotunzi din argint sau cercei rotunzi placați cu aur, fii sigură că vei fi de partea corectă a modei acestui an!

Cât despre prețuri, cerceii rotunzi marca SaraTremo sunt între 60 de lei și 300 de lei, în funcție de material, dimensiune, model, gravură. Noi spunem că merita acești bani cu prisosință atât pentru look-ul general al cerceilor, cât și pentru calitatea lucrăturii și ambalarea premium de excepție a produsului!

Aici găsești o sumedenie de informații despre cerceii din argint aduși din Thailanda!

Cerceii rotunzi sunt ca blugii – niciodată nu poți avea prea mulți

Să ne gândim: ai nevoie de o pereche de cercei rotunzi placați cu aur de dimensiuni medii pentru mers la birou; o pereche de cercei rotunzi din argint de purtat de zi cu zi; o pereche de cercei rotunzi mari placați cu aur în stil impunător pentru seara; și încă vreo 3 perechi ca să diversifici când te plictisești. E clar! Niciodată nu poți avea prea multe perechi de cercei rotunzi, așa că poți începe să achiziționezi cu încredere cele mai frumoase modele!

Sau, dacă ai de făcut un cadou unei femei deosebite, ce ar fi să alegi să îi oferi o pereche de cercei rotunzi? Îți garantez că nu există femeie care să nu fie încântată de un astfel de cadou! Singurul lucru la care trebuie să te gândești e dimensiunea potrivită. Este genul de femeie casual sau sportivă? Atunci oferă-i o pereche de creole din argint de dimensiuni mici sau medii. Este o femeie întotdeauna elegantă, machiată, aranjată? Atunci oferă-i o pereche de creole placate cu aur de dimensiuni mari sau medii.

Cât de mari sunt de fapt cerceii rotunzi mari?

Depinde. La SaraTremo găsești absolut toate dimensiunile, pentru toate gusturile, doar să alegi ce îți place. Cea mai mică dimensiune este de 1 cm în diametru, iar cea mai mare dimensiune este de 7 cm în diametru. Cu așa diversitate de modele, materiale și dimensiuni, nu ai cum să nu găsești perechea ta perfectă! În general, cerceii rotunzi mici și medii se poartă pe timpul zilei, iar cerceii rotunzi mari se poartă seara.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!