Bijuterii din argint aduse din indepartata Thailanda

Bijuterii din argint aduse din indepartata Thailanda

O tara a misterelor si a contradictiilor, o tara a luxului si a saraciei in acelasi timp – Thailanda. Dincolo de vizitele turistice pe care le-am facut in aceasta tara deosebita, am avut norocul sa o cunosc si prin prisma modelelor de bijuterii din argint aduse de acolo.

Bijuteriile din Thailanda – o adevarata traditie

Asa cum te duci cu gandul la Elvetia cand spui “ciocolata”, tot asa ar trebui sa iti vina Thailanda in minte prima data cand te gandesti la “bijuterii din argint de calitate”. Desi in Romania este mai putin cunoscut acest lucru, Thailanda a fost binecuvantata, printre altele, cu resurse mari de argint si, poate cel mai important, cu mesteri extraordinar de priceputi care sa faca mici opere de arta din argint.

Incepand cu modele unice de lantisoare din argint cu fire de rodiu impletite si terminand cu modele absolut delicioase de cercei mici si colorati cu zirconii, bijuteriile din argint aduse din Thailanda sunt o frenezie de culori si emotii. Aceste modele sunt unicate, le poti gasi doar in Thailanda si, mai nou, in Romania, sub brandul SaraTremo. Nicaieri in lume nu se fac asa minunatii din argint ca in indepartata Thailanda.

Daca m-ai ruga sa iti recomand vreo bijuterie din argint dintre cele aduse din Thailanda, nici nu as sti ce sa iti recomand. Toate sunt frumoase si, bineinteles, calitative, realizate din argint cu cea mai inalta puritate, 925. Totusi, cred ca ti-as recomanda o pereche de cercei din argint cu cristal zirconia in culoarea ta preferata. DAAA! Gasesti cercei din argint cu cristale in toate culorile si nuantele la SaraTremo, astfel incat e foarte usor sa iti gasesti nuanta preferata!

Bijuteriile din argint – cadoul perfect pentru orice femeie

Personal, cand am de facut un cadou unei femei, indiferent ca e din familie, ca e prietena sau ca e o colega de la job, ii ofer o pereche de cercei din argint frumos ambalati de SaraTremo si stiu ca, de fiecare data, ofer cadoul perfect! La un pret de exceptie!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!