Broșele - identitate prin ținute

Broșele - identitate prin ținute

Societatea evoluează de la o zi la alta și, deși nu întotdeauna spre bine, această evoluție este necesară. Stagnarea, în orice domeniu și aspect al vieții, duce la plafonare. Din fericire, evoluează extrem de repede aspecte ale vieții fără de care nu am putea trăi, cum ar fi medicina, alimentația, tehnologia și, bineînțeles, moda.

Noi, aici, la SaraTremo, nu suntem nici medici, nici nutriționiști, nici tehnologi, dar suntem mari maieștri ai modei și ne mândrim cu echipa noastră plină de pasiune în ceea ce privește fashion-ul lumii moderne, cu toate aspectele ei. Așa cum v-ați obișnuit deja, pasiunea noastră cea mai mare e reprezentată de accesorii, motiv pentru care astăzi ne dorim să celebrăm broșele.
 

Broșele - identitate prin ținute
 

Un accesoriu care nu și-a pierdut din importanță o dată cu evoluția omului, broșa avea la început ca rol menținerea împreună a două părți ale vestimentației. Un exemplu în acest sens era gluga care, în urmă cu câteva zeci de ani, nu făcea parte din geacă sau palton, ci era de sine stătătoare. Pentru ca într-o zi ploioasă sau cu vânt, adică exact atunci când e nevoie de glugă, aceasta să nu zboare de pe cap, oamenii o prindeau de geacă cu o broșă.

Un alt exemplu în acest sens era pelerina. O imagine care arată utilitatea broșei pe pelerină e celebra broșă pe care a primit-o Frodo din Stăpânul Inelelor de la frumoasa vrăjitoare-elf, broșă care, de altfel, i-a ținut foarte bine prinsă pelerina în tot drumul său spre Mordor.

Desigur, în zilele noastre există geci mult mai practice, cu glugă inclusă, și nimeni nu mai poartă pelerină, în afară de SuperMan și BatMan, însă chiar dacă utilitatea broșelor nu mai este aceeași, frumusețea acestora a rămas la fel. Din acest motiv, suntem mândri să contribuim la comercializarea acestui minunat și frumos accesoriu pentru femei.


brosa femei
 

Broșa - mereu în trend

 Vă invităm cu drag să aruncați o privire la broșele din colecția noastră. Înzestrate cu pietre care mai de care mai frumoase și elegante, în formă de flori, de fluturi sau cu alte simboluri, aceste broșe te invită parcă să pășești în lumea eleganței clasice și a ținutelor cu stil.

Fie că o cumpărați pentru voi înșivă sau pentru cineva drag, aceste broșe vor aduce un plus de strălucire oricărei ținute. Mai mult decât atât, neavând un colorit extravagant, aceste broșe vor aduce succesul garantat prin faptul că sunt foarte ușor de asortat cu alte accesorii. Găsiți-vă animalul de suflet, steluța norocoasă sau buchetul de flori preferat din colecția noastră de broșe și purtați-l cu mândrie!


brosa ieftina femei
 

SaraTremo vă invită să aveți curajul de a vă exprima adevărata identitate prin ținute, prin accesorii și prin orice altceva simțiți. Nimic nu este mai de preț ca originalitatea și asumarea identității proprii, cu bune și cu rele. Noi suntem de părere că nimeni nu ar trebui să se simtă jenat de cine e sau de cum e și că toată lumea ar trebui să sărbătorească în fiecare zi individualitatea, originalitatea, curajul de a spune ”așa sunt eu cu adevărat!”

brosa fashion

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!