Ceasuri pentru femeia eleganta

Ceasuri pentru femeia eleganta

Ceasuri pentru femeia eleganta


Femeia eleganta este femeia care stie sa se controleze pe ea insasi si care prefera sa puna eleganța pe primul loc, in defavoarea comoditații. Aceasta femeie are o putere aparte. De ce? Pentru ca majoritatea oamenilor care lucreaza opt ore pe zi, timp de cinci zile pe saptamana, ar da orice sa poata lucra in confortul hainelor de casa sau pur si simplu in comfortul unei perechi de blugi si al unui tricou de bumbac.

Nu si femeia eleganta. Aceasta nu se plange de cat de incomode sunt hainele sale, pentru ca ea are frumusețea, stilul si simțul estetic in sange. Pentru ea este incomod sa nu arate impecabil. Din acest motiv, bijuteriile pe care le va alege acest tip de femeie sunt si ele elegante.

In cazul in care va intrebați cum poate o bijuterie sa fie eleganta, va explicam imediat:

Acea bijuterie care nu iese in evidența cu absolut nimic, dar care scoate in evidența cele mai frumoase trasaturi ale celei ce o poarta si ale ținutei sale, aceea este o bijuterie eleganta.


ceas elegant cu sticla de Murano - SaraTremo

 


Idei de cadouri pentru o femeie eleganta
 

Din acest motiv, bijuteria ideala pentru o femeie de acest tip este de dimensiuni reduse, de cele mai multe ori in culori foarte pale. Spre exemplu, bijuteria perfecta poate fi un lanțisor finuț de aur sau de argint, cu o singura piatra prețioasa de tip diamant ori transparenta, ori intr-o culoare cat mai domoala, asortat cu o pereche de cercei din acelasi set de bijuterii si cu un inel la fel.

Daca doriți sa ii oferiți un ceas unei femei elegante, mergeți pe ceasuri cu cadrane mici. Chiar daca optați pentru un cadran rotund sau patrat sau in orice alta forma va doriți, e neaparat sa aveți in vedere dimensiunile.


ceas cu cadran mic - SaraTremo


O femeie eleganta nu va purta niciodata un ceas cu un cadran mare, pentru ca acest tip de ceas pur si simplu nu ii subliniaza nici feminitatea, nici finețea, nici eleganța. Din cauza dimensiunilor reduse ale cadranului, noi va sugeram sa optați pentru un ceas mecanic sau cu baterii, important fiind sa fie cu ace, nu electronic.


ceas cu cadran mare - SaraTremo

 

Femeia eleganta va aprecia un ceas finuț, in culori inchise, cum ar fi negru, maro inchis sau chiar grena si, in funcție de preferințele sale in materie de culori, ați putea opta chiar pentru un ceas cu curea alba sau crem. Desigur, pentru a va arunca la asfel de culori, cel mai bine este sa verificați intai ce tip de coloristica prefera femeia in cauza.


ceas cu curea alba - SaraTremo
 

In ceea ce priveste cureaua, exista si ceasuri cu curea metalica ce pot fi elegante, insa daca oferiți acest ceas unei femei despre care nu aveți foarte multa informație, noi va sugeram sa ramaneți la clasica curea din piele, pentru a merge la sigur.

Nu uitati: daca este un cadou facut din suflet, nu aveți cum da gres.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!