Cum sa fii eleganta purtand doar un ceas ca bijuterie

Cum sa fii eleganta purtand doar un ceas ca bijuterie

Eleganta este perceputa de fiecare dintre noi in mod diferit, insa exista cateva reguli care se aplica pentru toata lumea. Cand vine vorba de bijuterii, eleganta este data in primul rand de calitatea lor, iar apoi de locul unde le porti si maniera in care faci asta. Stim cu totii ca “less is more”, iar asta inseamna ca o femeie nu trebuie sa aleaga sa poarte si cercei si colier si ceas si inele si bratari in acelasi timp. In articolul de azi vorbim despre eleganta pe care o emana purtarea celor mai frumoase ceasuri pe care le gasesti in magazinul nostru online.

 

Pentru ca am stabilit de la inceput ca eleganta este data si de atitudinea cu care purtam bijuteriile, chiar daca alegi sa porti doar un ceas, este important sa o faci asa cum trebuie (chiar daca nu exista reguli scrise).

Modele de ceasuri pentru dama

Atunci cand o femeie urmeaza sa isi aleaga ceasul, suntem siguri ca nu va alege acele modele mari si impunatoare. Chiar daca alegi un ceas cu influente masculine, este important sa ramai la modelele care exprima eleganta si feminitate. In magazinul nostru online gasesti trei modele de ceasuri pe care le poti purta drept bijuterie in fiecare zi sau la evenimente speciale.

 

Ceas din sticla de Murano cu bratara metalica subtire – este unul dintre cele mai simpliste si elegante modele de ceasuri pe care il poti asorta foarte usor in fiecare zi sau la o ocazie speciala. Este un o bijuterie subtila care iti poate completa orice tinuta si care te ajuta sa fii gata la timp. Are insertii de sticla de Murano autentica, o bratara aurie metalica inoxidabila si insertii metalice aurii din crom inoxidabil fara nichel. Dispune de mecanism Seiko, are un cadran de sticla de 2.5 cm si vine cu baterie inclusa. Acest ceas este un model autentic, creat de maestrii venetieni si se livreaza impreuna cu certificatul de garantie si autenticitate. Traieste fiecare minut din viata ta la intensitate maxima alaturi de acest ceas!

 

Ceas din sticla de Murano cu bratara din piele naturala – acest ceas face parte dintr-o colectie uimitoare de ceasuri care are o multime de culori pentru bratara. Este foarte comod de purtat, usor de asortat si poate fi piesa de rezistenta in fiecare zi. Este un ceas 100% handmade creat de catre cei mai priceputi maestrii venetieni care lucreaza doar cu materiale de inalta calitate. Diametrul cadranului de sticla este de 2.5 cm, functioneaza pe mecanism Seiko si respecta Standardul European 93/27/CEE. Autenticitatea acestui ceas este data de un certificat special care atesta ca produsul este original si a fost creat cu atentie pentru a satisface toate nevoile tale. Bratara de piele este foarte rezistenta in timp, iar in functie de culoarea pe care o alegi, poti asorta ceasul cu tinuta sau poti sa dai un strop de culoare.

 

Ceas Venice Luxury din Sticla de Murano
Ceas Venice Luxury din Sticla de Murano
257 RON 128.5 RON
STOC EPUIZAT
Ceas Venice din Sticla de Murano
Ceas Venice din Sticla de Murano
155 RON 77.5 RON
STOC EPUIZAT
Ceas Silver Special Edition Venetiae cu Sticla de Murano
Ceas Silver Special Edition Venetiae cu Sticla de Murano
400 RON 200 RON
STOC EPUIZAT

Ceas din sticla de Murano cu bratara metalica si sistem metalic de inchidere – este un ceas pe cat de elegant, pe atat de usor sesizabil. Dispune de insertii de sticla de Murano autentica, rezultata dintr-un amplu proces de creare care i-a facut pe maestrii venetieni sa fie cunoscuti in intreaga lume. Ceasul este handmade 100%, iar designul te transpune in lume a elegantelor doamne care au trait in Venetia. Bratara este realizata din crom inoxidabil, iar sistemul de inchidere este metalic. Are mecanism Seiko, diametrul sticlei de 2 cm si are baterie inclusa. In momentul achizitionarii primesti un certificat de garantie si autenticitate, dar si o husa de catifea originala marca Murrina. Daca iti doresti un ceas special, acesta este modelul potrivit.

 

Daca te defineste simplitatea, alege sa porti mereu un ceas si renunta la alte bijuterii. Este foarte important evenimentul la care participi, iar in functie de acesta trebuie sa alegi cu atentie accesoriile pe care urmeaza sa le porti. O tinuta foarte eleganta va cere mereu bijuterii elegante, dar o tinuta office sau casual va avea nevoie doar de un ceas pentru a completa stilul ales de tine.

 

Pentru a fi mereu pregatita pentru orice moment, alege si achizitioneaza cel putin doua modele de ceasuri pe care le poti combina asa cum iti doresti. Pentru mai multe modele si culori, viziteaza magazinul nostru online unde gasesti atat ceasuri, bijuterii pentru ea si pentru el, dar si idei de cadouri pentru diverse ocazii. Urmareste blogul nostru daca vrei sa afli si alte informatii despre purtarea celor mai frumoase ceasuri pentru a fi mereu in centrul atentiei!

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!