Testimoniale clienți

Vezi aici cateva dintre parerile despre Sara Tremo ale clientilor nostri

 

  • Andrada Dragan, 46 ani, Profesor de Limba si Literatura Romana, Arad

“Sunt de acord ca nu haina il face pe om. Totusi, prima impresie conteaza intotdeauna. Imi place sa ma prezint impecabil in fata elevilor mei, in fata parintilor acestora si, desigur, in fata colegilor din cancelarie. Bijuteriile de la SaraTremo mi se potrivesc perfect. Parerea mea despre Sara Tremo este excelenta. Sunt bijuterii perfect lucrate, cu mult bun-gust, unele discrete, altele mai indraznete, in asa fel incat sa ma simt bine in pielea mea in orice situatie. Orice fel de zi as avea la scoala, ma simt mai bine cand port minunile colorate si vesele de la SaraTremo. Si sotului meu ii plac!”

 

  • Alina Ignat, 47 ani, avocat, Bistrita-Nasaud

“Oricat s-ar spune ca modestia e o valoare si ca nu trebuie sa afisezi ce ai, nu ma pot imagina fara un set de bijuterii in fiecare zi la serviciu. Nu este vorba de lauda. Pur si simplu, in profesia mea trebuie sa am incredere in mine ca sa ii pot convinge pe ceilalti ca ce spun este just. Bijuteriile SaraTremo imi ofera intotdeauna increderea de care am nevoie. Sunt exact pe gustul meu. Ori de cate ori comand, nu am fost dezamagita niciodata!”

 

  • Iolanda Lacatusu, 38 ani, manager IT, Bucuresti

“Stilul meu este casual, iar jobul imi permite sa fiu cat de casual vreau. Cand am o zi plina de meetinguri, ma imbrac office, dar cand am o zi mai lejera, jeansi, un tricou si tenisi sunt alegerea perfecta! Orice tinuta as alege, deschid dulapiorul meu plin cu bijuterii SaraTremo si aleg ce se potriveste! Fie un colier turcoaz sau corai pentru tinutele mele casual, fie un set de bijuterii placate cu aur pentru tinutele business!”

 

  • Madalina Dragomir, 32 ani, team leader call center, Targu Mures

“Inainte sa devin fan SaraTremo, aveam in fiecare dimineata aceeasi dilema. Ce bijuterii sa port, nu am nimic potrivit! Acum, stau linistita. Mi-am cumparat toata colectia Burning Trend de la SaraTremo si in fiecare zi port cate ceva nou! Abia astept sa lansati o noua colectie, eu intru pe site in fiecare zi!”

 

  • Brandusa Anitei, 33 ani, administrator firma proprie, Urziceni

“Am si eu un business aflat la inceput inca. Ce am invatat de la Sara si voi aplica in businessul meu este ca intotdeauna trebuie sa oferi servicii impecabile clientilor pentru a avea succes. Calitatea marfii vandute trebuie sa fie intotdeauna premium si serviciile post-vanzare de nota 10. Multumesc, Sara, pentru ca m-ai invatat toate acestea!

 

  • Mihaela Hlinceanu, 27 ani, psiholog clinician, Mangalia

“Imi plac atat de mult bijuteriile colorate si vesele de la SaraTremo, incat uneori le recomand si pacientilor mei. Unii sufera de depresie, anxietate… ce ii poate ajuta mai mult decat sa ii binedispuna o bijuterie colorata, energica, tinereasca, ce te face sa te simti bine in pielea ta?!? Parerea mea despre Sara Tremo: 5 stele!”

 

Fii si tu brand-ambassadorul nostru!

 

Vrei sa apari pe site-ul blog.saratremo.ro si sa iti spui povestea? Ai posibilitatea sa fii aleasa brand-ambassador pentru SaraTremo si sa primesti bijuteriile noastre minunate gratis exact cand le lansam! Plus premii consistente in bani cash! Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti testimonialul tau de 3-5 fraze pe email la office@saratremo.ro si te vom contacta!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!