Programul de consultanță gratuită

Programul de consultanță gratuită

Consultanta gratuita oferita de Sara Tremo

Nu te poti hotari ce sa alegi pentru tine sau pentru cineva drag? SaraTremo te ajuta oricand cu idei de cadouri perfecte! Beneficiaza si tu de programul de consultanta gratuita oferit de Sara Tremo!

 

Cum te programezi? Foarte simplu!

Trimite un email la adresa office@saratremo.ro cu cererea ta si stabilim de comun acord o ora la care sa te sunam si sa discutam detaliat. Te rugam sa incluzi in emailul tau urmatoarele detalii:

  • persoana pentru care vrei consultanta in alegerea bijuteriei potrivite (tu sau altcineva drag)
  • varsta si stilul persoanei (casual, elegant, sport, business etc)
  • ocazia pentru care ai nevoie (daca este cazul)
  • alte detalii: culoarea preferata, coafura, preferintele personale etc.

 

In ce consta consultanta gratuita?

Unul dintre stilistii nostri te va contacta telefonic la ora stabilita si veti discuta variantele potrivite de cadouri. Recomandarile vor fi facute pe baza colectiilor Sara Tremo. Bineinteles, sedinta de consultanta gratuita nu presupune din partea ta obligatia de a comanda de pe site-ul nostru. Vrem doar sa te ajutam! Desigur, daca vrei sa te convingi de calitatea si originalitatea produselor noastre, iti vom procesa comanda cu mare drag.

Intreaga sedinta este complet gratuita si speram sa beneficiezi din plin de sfaturile, experienta si amabilitatea stilistilor din echipa Sara Tremo!

Desigur, poti beneficia de oricate sedinte vrei, oricand vrei sa discuti cu noi si ori de cate ori vrei sa alegi un cadou potrivit pentru tine sau pentru cineva drag!

 

Abia asteptam sa te cunoastem! Este intotdeauna o placere pentru noi sa intram in contact cu clientii nostri, sa aflam ce isi doresc si cum ne putem imbunatati constant serviciile pentru ei. Satisfactia clientilor nostri este prioritatea noastra numarul unu. Programeaza-te oricand si te vom ajuta mereu cu drag!

 

Vezi si aici cateva sfaturi despre alegerea bijuteriilor potrivite in functie de coafura!

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!