Primesti TRANSPORT GRATUIT daca #StaiAcasa

Primesti TRANSPORT GRATUIT daca #StaiAcasa

Vrei transport gratuit pana la usa casei tale? Iti oferim, cu placere! Vrem sa te stim in siguranta, ca sa ne revedem sanatosi dupa 15 mai.

Iti oferim TRANSPORT GRATUIT la orice comanda, indiferent de valoare, pe perioada starii de urgenta din Romania. Ne asumam noi costurile de livrare, pentru ca tie sa iti fie usor sa comanzi din siguranta casei tale, fara sa trebuiasca sa te deplasezi si sa te supui riscurilor.

Foloseste pe site codul SAFEACASA si primesti costul de transport zero. Indiferent de valoarea comenzii tale, indiferent daca achizitionezi produse aflate deja in alte campanii de reducere! Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi codul SAFEACASA atunci cand finalizezi comanda!

Vara e aproape si va fi, cel mai probabil, cea mai iubita vara din toata viata noastra! Asa ca pregateste-ti din timp accesoriile preferate de la SaraTremo si te vei bucura de ele in cea mai frumoasa vara!!!

Dupa doua luni de stat in casa, asteptam cu nerabdare sa ne afisam cu noile achizitii fashion, nu? Fii tu cea mai frumoasa si mai eleganta din tot grupul tau cu bijuteriile fine, elegante si cu sclipiri de lux marca SaraTremo!

Ne poti urmari si aici ca sa fii la curent cu toate noutatile!

Cu drag,
SaraTremo

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!