Idei de cadouri din argint

Idei de cadouri din argint

O iubită fericită e o iubită care a primit un cadou frumos de 8 Martie

Așa spune orice bărbat isteț din lumea asta. Vezi mai jos câteva idei de cadouri din argint!

Salut! Să înțelegem că sugestiile de cadou pentru 1 Martie au avut succes și te-ai gândit să te întorci și de 8 Martie tot la noi. Ne bucurăm să vedem că ai luat decizia corectă și ai ascultat de maeștrii bijuteriilor din România – echipa SaraTremo, cei care astăzi îți propun idei de cadouri din argint.

Stai să vezi cum o să te vadă ea după 8 Martie! Am pregătit pentru tine o întreagă colecție de cadouri din argint. Chiar dacă după cadoul de 1 Martie i-ai câștigat deja admirația, acum ai șansa să impresionezi și mai mult. Spre deosebire de anul trecut, când ai oferit doar un mărțișor, acum poți alege ceva cu adevărat special.

Nu înțelege greșit. Mărțișoarele sunt o tradiție frumoasă și le apreciem. Dar pentru cineva cu adevărat special, e nevoie de un efort în plus.

De ce să alegi bijuterii din argint drept cadou de 8 Martie?

Multe femei nu au o preferință pentru aur. Unele poate consideră că nu se potrivește cu tonul pielii lor, altele îl văd ca pe ceva prea sofisticat pentru zi și îl rezervă doar pentru evenimente speciale sau pur și simplu le place mai mult argintul. Important este că, indiferent de preferințele ei complexe, tu o iubești necondiționat și vrei să alegi cadoul perfect. Nu trebuie să-ți faci griji. Argintul rămâne o opțiune valoroasă și apreciată. Nu l-am sugera pentru o zi atât de specială dacă nu ar fi așa, nu-i așa?

Ce idei de bijuterii din argint să alegi?

Poți alege orice bijuterie dorești tu. La urma urmei, gestul contează, nu? Mergi pe clasicele categorii ușor de reținut pentru oricine: cercei, lănțișor, brățară sau inel din argint. Dacă vrei mai multe variante decât am enumerat deja, poți încerca un ceas, o broșă sau orice altceva. 

Pandantive cu zodii

Vrei să-ți zicem un secret? Noi știm că tu nu crezi în zodii, sau poate crezi un pic, dar nu prezintă prea mult interes pentru tine. Totuși, iubi crede în zodii. De fapt, crede atât de mult încât știe zodia tuturor prietenelor ei, zodia ta, a mamei tale, a fratelui tău și a fostei tale iubite. Mai știe și cât de puțin compatibile erau zodiile tale și a fostei și știe și cât de compatibile sunt zodia ta cu zodia ei. Apropo, știe deja și ce zodie vor avea toți cei trei viitori copii ai voștri. Încă mai stai pe gânduri? Ia-i bijuterie cu un simbol zodiacal și ai cucerit-o. Din nou.

Pandantiv din argint cu zodie, mai multe modele disponibile pe site

Pandantive cu inițiale

Poți să îi oferi un pandantiv cu inițiala ei, a ta sau a copilului vostru. Sau cu prima literă dintr-un cuvânt special pentru voi, un cuvânt care este secretul vostru (o poreclă, de exemplu). De asemenea, îi poți oferi un lănțișor personalizat cu orice nume sau cuvânt dorești. 

Pandantiv din argint cu initiala, mai multe modele disponibile pe site

Pandantive-cruciulițe din argint

Ai putea să îi oferi și un pandantiv în formă de cruciuliță. E simplu, e elegant, ea îl va iubi și o va proteja în orice zi, oriunde s-ar duce. Cruciulițele reprezintă nu doar sensul religios, al jertfei lui Iisus pentru omenire, deși acesta este sensul principal. De fapt, în ziua de azi, cruciulițele reprezintă putere. Puterea de a iubi, puterea de a ierta și puterea de a face orice pentru persoana dragă. 

Pandantiv cruciulita din argint, mai multe modele disponibile pe site

 

Te simți mai inspirat acum să alegi un cadou frumos din argint de 8 Martie pentru iubita ta sau pentru mama?

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!