Idei de cadouri fresh cu transport gratuit din partea echipei SaraTremo

Idei de cadouri fresh cu transport gratuit din partea echipei SaraTremo
Astazi avem nu una, ci doua vesti excelente. Prima veste este ca avem idei fresh de cadouri atat pentru femei, cat si pentru barbati si copii. A doua veste buna este ca iti oferim transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoare. Afla codul de reducere din acest articol!

Idei de cadouri fresh

Stim! Toata lumea s-a saturat sa primeasca seturi de cosmetice care nu li se potrivesc, lumanari parfumate care stau uitate intr-un sertar si ustensile de bucatarie care ocupa loc degeaba.
Stim. De aceea, iti propunem idei de cadouri fresh, care fac fericit orice destinatar. Genul de cadouri pe care chiar le folosesti si care chiar iti aduc bucurie. Cadouri pe care nu le primesti des, dar atunci cand le primesti, te fac sa zambesti larg. Iti propunem sa oferi bijuterii care bucura orice suflet. 

Idei de cadouri pentru copii

Cei mici primesc orice, de la jucarii care stau aruncate prin casa dupa prima utilizare, pana la haine care nu le vin si carti care nu ii ajuta prea mult. De aceea, noi iti propunem sa ii oferi copilului drag din viata ta (indiferent ca e prichindelul tau, finul tau sau fratele mai mic) un pandantiv cu stil. 

Un cadou de acest fel va arata super-super la gatul copilului si, in plus, il va responsabiliza. Va invata sa aiba grija de ce este important pentru el: familia si lucrurile de valoare. 

Idei de cadouri pentru femei

Nu exista femeie care sa nu se bucure de bijuteriile primite in dar. Iti garantam ca le va purta cu mare drag si ca se va gandi la tine de fiecare data cand se va privi in oglinda. 

Un astfel de ceas din argint masiv este un cadou scump, intr-adevar. Insa si femeia din viata ta, fie ea iubita, sotie, mama sau sora, este valoroasa, nu? Aceasta investitie nu doar ca isi va creste valoarea in timp (pretul argintului este in continua crestere), dar va fi si un cadou de lasat mostenire generatiilor viitoare. Este, practic, genul de bijuterie care contribuie la ceea ce se numeste "averea generationala". Averea care se transmite urmasilor si care va ramane in familie. Un cadou scump, dar valoros! Cu atat mai valoros, cu cat va surprinde femeia ce il va primi cu o emotie greu de descris in cuvinte.


Un colier este si el bine-venit in colectia de bijuterii a oricarei femei. Crede-ne pe cuvant, cu cat mai multe coliere, cu atat mai bine! Nu ai cum sa dai gres cu un astfel de cadou, deoarece orice femeie are nevoie de o colectie consistenta de coliere pe care sa le asorteze in functie de tinuta, de coafura, de ocazie etc. Ofera-i un cadou util, dar in acelasi timp surprinzator!

Daca ii stii culoarea cu care se imbraca cel mai des, este si mai usor sa alegi un colier cu cristal in acea culoare, pentru un cadou intr-adevar perfect! 

Idei de cadouri pentru barbati

POate ca i-ai mai oferit lanturi si bratari si ai vazut cat de impresionat a fost. Acum a venit momentul sa ii dai lovitura de gratie: ofera-i un inel de tip masonic, un adevarat ghiul care sa ii aminteasca mereu ca el e un barbat alpha si ca te-a cucerit iremediabil. 


Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta este marimea. Totusi, daca alegi cumva o marime gresita, noi facem schimb de produse gratuit, astfel incat barbatul drag din viata ta sa fie 100% multumit de acest cadou!

Codul de transport gratuit la orice comanda

Asa cum ti-am promis, iti oferim transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoare, pentru ca tu sa stai acasa si sa comanzi cadourile pentru cei dragi in siguranta. Transportul gratuit se va efectua prin curier in termen de 1-2 zile lucratoare de la data plasarii comenzii. Toate comenzile vin ambalate pentru cadou in mod gratuit (cu cutie premium si punguta de cadou).
Codul de transport gratuit pe care trebuie sa il scrii in campul special din momentul comenzii este SAFEACASA.

Iti uram spor la cumparaturi pe site-ul SaraTremo!

 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!