Un cadou care inspira tot ce e mai bun - medalionul pentru fotografie placat cu aur

Un cadou care inspira tot ce e mai bun - medalionul pentru fotografie placat cu aur
Femeile sunt... ca sarea in bucate. Ca briza pe plaja. Ca un cub de gheata intr-un pahar de whisky bun. Ca... cireasa de pe tort. Ele, femeile, mamele, surorile, prietenele si sotiile noastre merita tot ce e mai bun. Merita cadouri care sa le reaminteasca puterea iubirii, a generozitatii, a daruirii de sine. Merita un medalion pentru fotografie placat cu aur.

Cum se foloseste medalionul pentru fotografie placat cu aur?

Aceste medalioane au un sistem pe cat de simplu, pe atat de ingenios. Medalionul se deschide cu ajutorul unei micro-balamale. Aceasta balama functioneaza exact ca orice balama de usa, doar ca este, bineinteles, la dimensiuni mult reduse. Acesta este un sistem de deschidere foarte fiabil si rezistent in timp. Fiind o balama metalica, nu risti sa se rupa in timp. Durata de viata a acestui sistem de inchidere si deschidere a medalionului este foarte lunga.
In interior, vei gasi un loc special de inserat fotografia dorita. Acest loc are niste micro-clapite pe sub care vei introduce fotografie. Aceste clapite au rolul de a tine fotografia fixa in medalion. Si aceste clapite sunt tot metalice.
Asadar, mecanismul de functionare a modelelor de medalioane pentru fotografie sunt pe cat de simple, pe atat de rezistente. 

Cum introduci poza in medalionul foto?

Este foarte simplu. In primul rand, trebuie sa alegi poza preferata care va fi introdusa in medalion. Apoi, mergi cu ea (in format fizic sau pe un stick de memorie, nu conteaza) la orice printshop (xerox, magazin care printeaza, xeroxeaza sau imprima). Acolo, ceri sa iti printeze fotografia miscorata la dimensiune mica (2 x 2 cm, 2 x 3 cm, in functie de ce pandantiv foto ai). Cel mai bine este sa iti dea vreo 4 fotografii mici printate, in caz ca mai gresesti la taiere. :) Desigur, poti face asta si acasa daca ai o imprimanta color si stii sa micsorezi o poza! 
Dupa ce ai poza micsorata printata, o decupezi in forma medalionului foto si o introduci inauntru, pe sub micro-clapitele care o fixeaza. Nu trebuie sa ii pui niciun adeziv, deoarece se va inmuia hartia fotografica si, cine stie, poate vei vrea sa schimbi poza din interior vreodata.
Si asta e tot! Atat e de simplu sa ai un medalion foto pentru tine sau sa il oferi cadou unei femei speciale din viata ta! 

Placarea cu aur a acestor medalioane foto le face sa fie si un cadou pretios, nu doar unul original, ce inspira dragoste si daruire! 



 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!