Colectii iconice de inele din argint marca SaraTremo

Colectii iconice de inele din argint marca SaraTremo
Argintul este de secole materialul preferat pentru confectionarea bijuteriilor pretioase. Si nu intamplator: argintul are un finisaj lucios extrem de elegant, o alura distinsa si, in plus, se lucreaza foarte usor, fiind un metal maleabil. 


Ce inseamna argint 925?

Argintul 925, denumit si "sterling silver", este un aliaj format din 925 la mie argint si restul alte metale. Este necesar ca argintul sa fie combinat cu alte metale, intrucat argintul simplu ar fi prea moale pentru a putea fi lucrat in bijuterii. In combinatie 925 la mie cu alte metale, argintul devine tare (mai tare decat aurul) si poate fi transpus in bijuterii de calitate superioara.
Mai exista si argint 525, acest lucru inseamnand ca doar 525 la mie reprezinta argint (aproximativ jumatate din aliaj), restul reprezentand alte metale. Bineinteles, acest argint se gaseste pe piata la preturi foarte mici, insa si valoarea sa intrinseca este redusa. De aceea, echipa SaraTremo va sfatuieste sa investiti doar in argint 925. 

Pretul argintului 925

Argintul este de multe ori mai ieftin decat aurul, insa acest lucru nu stirbeste cu nimic din frumusetea si eleganta modelelor de bijuterii din argint. Un numar covarsitor de persoane prefera argintul in loc de aur si nu doar datorita pretului, ci datorita elegantei argintului si proprietatilor sale vindecatoare. In plus, sa nu uitam ca argintul este un metal hipoalergenic, deci foarte sigur pentru oricine, inclusiv pentru copii. 
Ca regula generala, daca o bijuterie din argint este prea ieftina, aveti grija sa nu fie argint 525. Va sfatuim sa alegeti intotdeauna argint 925, chiar daca platiti cu cateva zeci de lei in plus. Investitia dvs va merita pe viitor!


Colectii iconice de inele din argint marca SaraTremo

Atunci cand alegi un inel din argint, trebuie sa te gandesti in felul acesta: vreau un model mic si discret sau un model maiestuos, statement? Indiferent ce alegi, colectiile iconice de inele din argint marca SaraTremo iti vin in intampinare cu modele fresh, multe dintre ele unicate in Romania, aduse tocmai din Thailanda, la preturi de nerefuzat! Bineinteles, toate inelele din argint marca SaraTremo sunt lucrate in argint 925 si se livreaza cu certificat de calitate si conformitate, cu ambalaj premium gratuit. 




 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!