Acele de cravată - un accesoriu pentru bărbați mereu în trend

Acele de cravată - un accesoriu pentru bărbați mereu în trend

Magia acelor de cravată este un subiect mereu actual. Noi, la SaraTremo, încercăm să subliniem mereu importanța acestui accesoriu de bază pentru orice bărbat care se respectă. Află din acest articol totul despre acele de cravată! 

 

Acele de cravată - un accesoriu pentru bărbați mereu în trend
 

Eleganța masculină și-a schimbat cu mult înțelesul în decursul ultimelor câteva zeci de ani. Totuși, un accesoriu a rămas mereu în trend, dincolo de trecerea de la pantaloni evazați la pantaloni drepți și apoi la pantaloni strâmți. Dincolo de cum s-a schimbat forma gulerelor de cămașă sau de sacou. Iar acest accesoriu este acul de cravată.


modele ace de cravata - SaraTremo
 

La ce folosește acul de cravată?
 

La bază, acul de cravată are ca scop pur și simplu prinderea cravatei, în lungimea ei, de cămașă. Astfel, cravata va sta fixă, iar bărbatul ce o poartă are libertate de mișcare, fără să îi zboare cravata în toate direcțiile.

Acest accesoriu a devenit, în timp, extraordinar de iubit, iar succesul său a făcut ca design-ul lui să ia forme și modele diverse, pentru toate bugetele și pentru toate gusturile. Acum, acul de cravată nu mai are doar un rol practic, ci și un rol estetic. Este accesoriul care transformă orice ținută într-una elegantă, cu aspect îngrijit și profesional. 


ace de cravata placate cu aur - SaraTremo
 

Noi menținem tradiția vie printr-o gamă de ace de cravată placate cu aur simple și elegante, destinate bărbaților care știu ce vor de la viață, cărora nu le este frică să își arate gusturile și să se îmbrace așa cum doresc ei. Noi susținem autenticitatea fiecărei persoane și încercăm să acoperim game cât mai diverse de accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Avem o afinitate aparte pentru acele de cravată, tocmai datorită faptului că moda trece, dar acele de cravată nu ies niciodată din trend. Noi apreciem întotdeauna, la fel ca toate femeile, un bărbat care știe cum să aibă grijă de aspectul său fizic.

Sigur, știm că și ce este în interiorul unui bărbat contează. La sfârșitul zilei, când rămâneți în intimitatea voastră, cea mai importantă caracteristică a unui bărbat este bunătatea ce o poartă în sufle. Totuși, așa cum este important ca femeia să fie îngrijită, la fel de important este și aspectul cu care se afișează un bărbat în societate.


clema cravata - SaraTremo
 

Semnificația acului de cravată

 

Un ac de cravată nu înseamnă nici orgoliu, nici opulență care să deranjeze vizual. Un ac de cravată înseamnă atenție la detalii, înseamnă spirit practic, înseamnă dorință de îmbunătățire a propriului aspect. Dacă partenerul, tatăl, fratele sau oricare alt bărbat din viața voastră poartă costum în viața de zi cu zi sau chiar și numai la ocazii speciale, un ac de cravată este întotdeauna un cadou bine venit.

Să oferi cadou un ac de cravată e un mod special de a-i spune unui bărbat ”te iubesc și îți sunt alături”. Chiar dacă societatea spune că bărbații trebuie să fie puternici, noi vă garantăm că și lor, la fel ca și vouă, le place să fie iubiți și să aibă pe cineva în viața lor care să aibă grijă, măcar din când în când, de ei. Iar oferirea unui ac de cravată în dar exprimă grija ta față de acel bărbat.

Așadar, doamnelor, dacă aveți un partener elegant, puteți oricând opta pentru un ac de cravată. Și vă mai spunem un mic secret: așa cum voi nu puteți niciodată avea prea multe bijuterii, nici bărbatul elegant nu poate avea niciodată prea multe ace de cravată sau prea mulți butoni de cămasă. : )

butoni camasa - SaraTremo

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!