Cadourile personalizate - de nerefuzat!

Cadourile personalizate - de nerefuzat!

Cadourile personalizate sunt ca un vin bun: niciodată nu se refuză. Personalizarea unui cadou implică mult mai mult efort decât oferirea unui cadou simplu, cumpărat așa cum e. Un cadou personalizat arată implicarea ta față de destinatar, timpul investit pentru a face special pentru acea persoană ceva unic. E foarte simplu să cumperi un buchet de flori și o cutie cu bomboane, însă nu vei transmite nimic deosebit cu el. Ei bine, cu un cadou personalizat bine ales poți transmite o mie de emoții și gânduri frumoase fără niciun cuvânt.


Cadourile personalizate - de nerefuzat!




De obiecei, un cadou personalizat presupune găsirea obiectului dorit, cumpărarea acestuia, aducerea lui într-un spațiu sau magazin special destinat personalizării, și abia apoi împachetarea și oferirea lui destinatarului.

Acesta nu este și cazul unui cadou personalizat achiziționat de la SaraTremo. Nouă ne place să facem lucrurile și procesele cât mai simple pentru clienții noștri. De aceea, la noi găsiți cadouri personalizate gata realizate, pregătite în ambalaje premium, gata să fie oferite persoanei dragi.

 



Pandantive cu litere inițiale



Un exemplu clasic, cu care nu poți da greș, este celebrul lănțișor cu inițială. Fie că alegi să achiziționezi inițiala ei sau pe a ta, acest cadou rămâne printre preferatele tuturor. Acest tip de lănților este foarte ușor de asortat cu alte bijuterii, ba chiar cu alte lănțișoare, motiv pentru care este întotdeauna o alegere bună. Disponibile în diferite modele și fonturi, aceste lănțișoare vor face pe cel drag să vă poarte în suflet și în jurul gâtului, aproape de inimă, mereu, oriunde s-ar afla.


pandantiv cu litera

 

Pandantive cu zodii


 

Nici lănțișoarele cu zodii nu se află mai prejos. Românii sunt bine cunoscuți pentru caracterul lor superstițios și pentru legătura strânsă pe care o au cu astrele și cu mesajele pe care încearcă acestea să ni le trimită. Din acest motiv, dacă persoana pentru care cumperi cadoul este o persoană spirituală, care ia în serios horoscopul și care își ghidează viața în jurul acestuia, un pandantiv cu zodie va fi cadoul ideal.


pandantive cu zodii

 

Pandantive care aduc noroc


 

Dacă persoana în cauză crede în noroc, puteți oricând opta să îi oferiți chiar puțin noroc, cu lănțișoarele cu pandantiv în formă de trifoi cu patru foi, pe care cu siguranță le va aprecia cu adevărat și le va purta oriunde s-ar afla.

 

Medalioane cu fotografii


 

Dacă persoana pentru care cumpărați cadoul este o persoană romantică, un medalion pentru fotografie vă va asigura succesul și calea spre inima ei. Nimic nu spune mai tare ”te iubesc” decât un medalion cu fotografia voastră înăuntru. Acest medalion spune și că sunteți oficial un cuplu, dacă cumva nu ați avut încă acea discuție. Acest medalion poate spune cu ușurință și ”îmi pare rău” dacă v-ați certat și va face împăcarea mai ușoară.


medalioane pentru fotografii

 

Medalioane în formă de inimă


 

Nu în ultimul rând, cea mai romantică posibilitate de cadou este medalionul dublu, în formă de inimă, pe care îl rupi în două, iar fiecare rămâne cu jumătatea sa. Acest medalion este piesa de rezistență a cadourilor rapizi în orice cupluri, și oricât de banal ar părea acest gest pentru un bărbat, vă asigurăm că femeia de lângă voi îl va aprecia mult mai mult decât vă imaginați în acest moment.
 

Placate cu aur sau din argint, toate bijuteriile de mai sus sunt personalizate. Vă asigurăm că nicio femeie nu rezistă unui cadou cu o așa însemnătate. Femeile par complicate, însă vă asigurăm că tot ceea ce își doresc ele este să vadă că încercați, că vă dați silința, că faceți eforturi ca relația voastră să meargă ca pe roate și că nu se luptă ele singure contra curenților.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!