Brățările de picior - accesoriul perfect pentru vara aceasta!

Brățările de picior - accesoriul perfect pentru vara aceasta!
Cine iubește vara să ridice mâna sus-sus-sus! Vara e un fel de anotimpul tuturor posibilităților, copiii iau vacanță, vremea e caldă, putem merge în concediu la mare, să ne purtăm brățările de picior, să stăm tolăniți pe nisipurile fierbinți ale insulelor tropicale, să purtăm rochițe ușoare, fuste visătoare, săndăluțe, putem să ne relaxăm în voie. Cum ar putea cineva să nu iubească vara?



Brățările de picior - accesoriul perfect pentru vara aceasta!



Noi ne-am consultat cu mai multe dintre clientele noastre fidele și le-am întrebat care sunt bijuteriile cel mai des folosite în acest anotimp. De ce ne interesează acest lucru? Pentru că ne dorim să te ajutăm să îți exprimi individualitatea în orice moment al anului, inclusiv când ești în vacanță.

În mod surprinzător, toate femeile cu care am luat legătura au avut în lista lor, pe un loc sau altul, brățările de picior.


Din acest motiv, am hotărât să numim produsul verii brățările de picior. Mai mult decât atât, anul acesta ne-am îmbogățit colecția cu un număr considerabil de modele noi de brățări de gleznă care mai de care mai ochioase, mai jucăușe, mai strălucitoare, făcă a pierde din vedere eleganța necesară acestui tip de accesoriu.

Brățările de picior, din punctul nostru de vedere, nu sunt îndeajuns de apreciate. Există o preconcepție ce se învârte asupra acestui tip de bijuterie, cum că dacă nu ai glezna nu-știu-cum sau dacă nu ai unghiile de la picioare date cu ojă sau dacă nu ai degetele îndeajuns de lungi, brățara nu se potrivește. Fals! Brățara de picior, la fel ca orice alt accesoriu, trebuie să reflecte personalitatea celui ce o poartă și nu are nicio legătură cu modul în care arată.


bratara de picior


 

Brățara de gleznă - un accesoriu potrivit pentru absolut orice femeie



Orice bijuterie are rolul de a te face să simți că îți exprimi personalitatea, că arăți minunat și că nu îți e frică să te expui lumii așa cum simți, ceea ce este un aspect pe care multă lume l-a pierdut din vedere în ultimii ani. Noi, la SaraTremo, avem grijă să acoperim în colecțiile noastre varietăți cât mai largi ale bijuteriilor, pentru că noi dorim să vă inspirăm și vouă dorința de a vă arăta lumii, de a străluci în lumina propriei steluțe și de a fi mereu așa cum vă doriți voi să fiți, nu cum vă spune lumea.


bratara de picior placata cu aur




Nu știm alții cum văd ținuta de vară perfectă, însă dacă ne întrebați pe noi, noi ne imaginăm un tricou alb fără mâneci, băgat în fusta lungă, albastru-deschis, cu o pereche de săndăluțe maro, cu o brățară de picior asortată cu brățata de mână, cu cel puțin un inel pe fiecare deget, cu o pereche mare de ochelari de soare, o pălărie cu bor mare de paie și cu o geantă asortată cu pălăria și săndăluțele. La această ținută, ne imaginăm că se simte și mirosul noilor noastre parfumuri Symphonie pe care le puteți găsi deja disponibile pe site-ul nostru.


Acesta este look-ul clasic de vară pe care îl iubim încă de la început și pe care îl atribuim unei femei puternice, care poate să înfrunte orice furtună, dar care nu uită niciodată să fie delicată, feminină, senzuală, iubitoare și respectuasă, adică exact așa cum sunteți voi, clientele noastre!
 
Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!