Descoperă magia cerceilor rotunzi!

Descoperă magia cerceilor rotunzi!

Deși știm că lumea lui Harry Potter nu există în realitate, nu suntem la fel de convinși în legătură cu magia lumii sale. De exemplu, se întâmplă să descoperim deseori magia ce se ascunde în spatele cerceilor rotunzi.

Un exemplu de magie făcută de cerceii rotunzi: o femeie îmbrăcată sport și o femeie îmbrăcată business office poartă amândouă cercei rotunzi. Și amândouă arată perfect. Cum se poate asta? Se poate pentru că cerceii rotunzi sunt într-adevăr accesorii magice și foarte-foarte versatile!

Haideți să analizăm mai departe magia acestor cercei rotunzi și funcția lor cameleonică!
 

cercei rotunzi mari din argint


Descoperă magia cerceilor rotunzi! 

 

O să vă dăm două exemple de ținută, aceleași pe care le-am văzut noi în urmă cu câțiva ani, completate cu cercei rotunzi placați cu aur. Veți observa și voi faptul că acești cercei au capacitatea de a se adapta la orice stil vestimentar și de personalitate.

În primă fază am văzut ceea ce am crezut să fie o tânără doamnă avocat sau judecător: pantaloni la dungă, cămășută de un alb imaculat, un palton maro deschis în față, curea de piele la pantaloni, pantofi stiletto, o eșarfă crem, o pereche de ochelari de soare negri, părul prins impecabil într-un coc simplu la spate, o geantă tip diplomat și, bineînțeles, o pereche de cercei rotunzi aurii, de dimensiuni medii spre mari.

La momentul acela nu ne-am gândit să facem vreun studiu, însă imediat ce am văzut-o pe a doua femeie, în aceeași zi, ne-am hotărât.

A doua femeie era îmbrăcată într-un top alb, simplu, fără mâneci, dar cu guler pe gât, pantaloni de training gri cu talie înaltă, adidași albi, un hanorac gri, supradimensionat, legat în talie, o șapcă neagră și o pereche de ochelari mari cu ramă pătrată. Bineînțeles, și această femeie părea desprinsă dintr-o revistă a modei sport-casual. Ceea ce ne-a surprins a fost faptul că și ea purta o pereche de cercei rotunzi din argint, de dimensiuni medii spre mari și arăta și ea foarte bine pusă la punct.


cercei rotunzi placati cu aur

 

Concluzia? Creolele sunt potrivite pentru orice ținută!


 

Ceea ce încercăm să vă spunem este să oferiți acestui tip de cercei rotunzi numiți și creole măcar o încercare. Aceste modele nu sunt făcute doar pentru vedetele și fanii RnB sau Britney Spears. De fapt, sunt bijuterii foarte practice și versatile. Merg la oricine, la orice, oricând!

Acești cercei sunt incredibil de ușor de asortat nu doar la orice ținută, dar și la alte bijuterii, tocmai datorită faptului că modelul nu este deloc complicat. Lasă loc altor bijuterii sau altor elemente ale ținutei să iasă în evidență.

Din punctul nostru de vedere, acești cercei caracterizează femeile hotărâte, însă le ajută pe cele mai introvertite să-și construiască o cu totul altă imagine despre ele, acesta fiind primul pas de realizat dacă doriți să scăpați de timiditate.

Pe site-ul nostru găsiți multe modele de cercei rotunzi și, bineînțeles, multe dimensiuni. Dacă nu sunteți pregătite emoțional să treceți direct la cei mari sau dacă pur și simplu nu sunteți adepta cerceilor de mari dimensiuni, avem, bineînțeles, și cercei rotunzi de dimensiuni medii sau mici. Noi vă garantăm că vă veți îndrăgosti pe loc de calitatea și diversitatea modelelor SaraTremo!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!