Cruciulițele din sticlă de Murano - simbolul speranței

Cruciulițele din sticlă de Murano - simbolul speranței

A venit în sfârșit primăvara și toate doamnele gospodine știu că acest lucru înseamnă că în curând va veni Paștele și vor avea ocazia să se mândrească cu talentele lor de bucătărese desăvârșite. Cu toate acestea, toată lumea de bună credință știe că Paștele nu este doar prilej de gătit, de petrecut și de mâncat, ci este momentul în care Iisus Hristos s-a jerfit pentru păcatele noastre, și-a dat corpul în schimbul iertării noastre, a fost chinuit, umilit și sacrificat.

Adevărata morală a acestei povești este, din punctul nostru de vedere, pe lângă jertfa Lui, faptul că orice greutate are un sfârșit și că indiferent cât de greu vă este în viață acum, trebuie să aveți încredere că, așa cum El a înviat, și voi veți trece prin greutăți și veți ieși învingători, cu fruntea sus, mai puternici și cu încă o lecție de viață învățată.
 

Noi știm că voi, clientele noastre dragi, vă doriți să îl păstrați pe Domnul în suflet tot restul vieții, și știm și că doriți să fiți cât mai la modă posibil în timp ce pregătiți bunătăți, în timp ce mergeți la biserică de Paște sau pur și simplu când mergeți la cimitir, în ziua Paștelui, să cinstiți pe cei ce au plecat prea devreme dintre noi. Pentru că sunteți doamne desăvâșite, pentru că reușiți să le faceți pe toate, pentru că nu vă dați bătute niciodată și mereu vă ridicați după orice căzătură, noi vă prezentăm astăzi, în cinstea voastră, cruciulițele din sticlă de Murano.


cruciulita din sticla de Murano
Colier cu sticla de Murano - SaraTremo
 

Cruciulițele din sticlă de Murano - simbolul speranței
 

Acest accesoriu îmbină simbolul clasic al crucii pe care o poartă fiecare dintre noi cu speranța primăverii, cu culori vesele, așa ca voi, cu flori sau alte elemente decorative care să ridice buna dispoziție tuturor celor ce le privesc și cu transparența sticlei, care simbolizează sinceritatea, onestitatea, adevărul și curajul de a se arăta întotdeauna exact așa cum sunteți. Simbolul iubirii față de Dumnezeu vă va însoți pretutindeni și vă va ajuta să vă exprimați originalitatea, prin modelul unic.

Să fii credincios nu înseamnă doar să porți cruciulițe clasice la gât. Să fii credincios înseamnă să fii bun cu tine și cu cei din jur, să fii respectuos, să ajuți pe cei ce au nevoie de tine, necondiționat, fără să aștepți ceva la schimb, să ai mereu o vorbă bună și o mână întinsă pentru cei de au nevoie de ea. Noi știm că le faci pe toate acestea. Clientela noastră este una de elită, și din acest motiv ne-am dorit să vă aducem aceste cruciulițe speciale, unice și colorate, exact ca sufletul vostru.


cruciulita clasica
Cruciuliță clasică placată cu aur - SaraTremo

Noi celebrăm în fiecare an venirea primăverii, sacrificiul Domnului, iertarea păcatelor noastre, celebrăm tradițiile, respectăm tradițiile și ne reînnoim rugăciunile și multumirile pe care le trimitem spre ceruri. Anul acesta vă invităm să vă reînnoiți rugăciunile alături de cele mai frumoase și speciale cruciulițe din sticlă de Murano, care vă vor ajuta să stăluciți mai mult ca sigur, în orice situație, în orice împrejurate, în orice ținută pe care o abordați. Acestea sunt și idei de cadouri pentru Paște foarte inspirate. Să aveți o primăvară binecuvântată!

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!