Inele din sticlă de Murano - înnoiește colecția de bijuterii a iubitei tale!

Inele din sticlă de Murano - înnoiește colecția de bijuterii a iubitei tale!

Dragii noștri bărbați, SaraTremo știe că voi aveți mereu intenții bune și că vă doriți să sărbătoriți alături de femeia voastră tot ceea ce este important pentru voi, dar și ceea ce este important pentru ea, chiar dacă vouă nu vi se pare că are neapărat sens. De aceea, vă oferim mai jos câteva motive pentru care inelele din sticla de Murano reprezintă o idee perfecta de cadou pentru femei in luna martie!
 

Inele din sticlă de Murano - înnoiește colecția de bijuterii a iubitei tale!




Noi știm că grijile voastre de zi cu zi, la fel ca și modul în care sunteți obligați de firea voastră puternică și organizată să ordonați prioritățile nu vă permit să fiți la fel de zglobii ca ea. Noi știm că vi se pare incredibil că, deși și ea muncește cot la cot cu voi, reușește să se bucure de micile plăceri aparent neimportante ale vieții, cum ar fi un șotron pe mijlocul trotuarului, sau când găsește o monedă, sau pur și simplu când vine primăvara.


ceas sticla Murano

Ceasuri cu sticlă de Murano

 

Astăzi vrem să vă oferim un sfat care vă va veni la îndemână atât primăvara asta, cât și în toate cele câte vor mai veni: femeile se bucură de schimbarea anotimpurilor pentru că asta înseamnă și schimbarea garderobei. Primăvara înseamnă să ieșim din puloverele de lână și să ne îmbrăcăm, în sfârșit, în bluzițe satinate, în geci de piele sau de blugi, în fuste colorate. Primăvara înseamnă să ieșim din bocancii sau ghetele groase și grele, de iarnă, și să încălțăm pantofiori eleganți, colorați, ușori, care să ne pună picioarele în evidență.


bratari sticla Murano

Brățări cu sticlă de Murano

 

Știm că vă doriți să îi faceți o și mai mare bucurie, acum, cu ocazia reîntoarcerii primăverii. Așa că astăzi vom vorbi despre bijuteriile cel mai des alese de femeile care cumpără pe site-ul nostru în anotimpul primăverii: bijuterii cu sticlă de Murano. Acestea sunt versatile și colorate, perfecte pentru a da un refresh oricărei colecții de bijuterii valoroase! 


coliere sticla Murano

Coliere cu sticlă de Murano



În special, primăvara aceasta vă propunem inelele cu sticlă de Murano. Acestea sunt o super-idee de cadou pentru orice femeie în luna martie!
 

Inelele Murano - o idee perfectă de cadou pentru femei în luna martie!



Mai mult ca sigur ați auzit-o măcar o dată pe partenera voastră plângându-se că i s-a prins inelul în mănușă, iar mai apoi nu a mai purtat niciodată inel pe timpul iernii. Ei bine, noi credem că acum în sfârșit s-a terminat sezonul mănușilor. E vremea să o răsfățați cu un inel cu sticlă de Murano.

De ce cu sticlă de Murano? Pentru că nimic nu spune ”a venit primăvara” la fel ca o bijuterie delicată, colorată și lucrată manual. Nimic nu anunță o primăvară perfectă așa cum o face sticla de Murano.


inele sticla Murano


Mai mult decât atât, nimic nu spune ”îți apreciez mâinile astea fine care lucrează din greu tot anul” așa cum o face un inel. Inelul nu reprezintă doar promisiunea unei logodne sau a unei căsătorii. De fapt, să îi oferi partenerei tale un inel frumos e ca și cum ai oferi orice altă bijuterie: un gest frumos, un efort în plus din partea bărbaților, ca să le mulțumească femeilor, să le celebreze și să le facă să se simtă speciale în fiecare zi a existenței lor.

Dacă femeii din viața voastră îi plac seturile de bijuterii, puteți opta pentru un set alcătuit de voi înșivă, format dintr-un inel și cercei din sticla de Murano asortați. 


inele Murano


Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea bijuteriilor și vreți să fiți siguri că faceți alegerea corectă, nu ezitați să ne scrieți pe mail sau să ne sunați, iar noi vă vom ajuta cu mare drag.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!