Află de ce să NU cumperi bijuterii placate cu aur din China sau din Turcia!

Află de ce să NU cumperi bijuterii placate cu aur din China sau din Turcia!


Există bijuterii dubios de ieftine, dar de calitate? Află totul despre bijuteriile placate cu aur aduse din China sau Turcia din acest articol marca SaraTremo!


Cantitate sau calitate?



În ultimii ani, societatea noastră a început să se axeze mai mult pe cantitate, nu pe calitate. Cu alte cuvinte, tinerii adulți din zilele noastre nu mai au dorința de a deține obiecte de calitate, ci preferă accesoriile ieftine, în număr cât mai mare, fie că e vorba despre obiecte de uz zilnic, bijuterii, haine sau orice altceva. Nenumărate firme care comercializează produse de proastă calitate la prețuri ieftine au luat naștere, iar tinerii sunt fascinați de prețurile cu adevărat accesibile, fără să aibă în vedere și durata de viață extrem de redusă a acestor produse.

Magazinul de bijuterii, ceasuri, parfumuri și accesorii SaraTremo își dorește nu doar să comercializeze produse, însă își dorește ca, prin produsele de calitate pe care le comercializează, să ofere și educația lucrului bine făcut, printr-un exemplu de "așa da". Nu dorim să afirmăm că un obiect scump înseamnă automat că este și de calitate, însă ne dorim să vă ajutăm să înțelegeți de ce, spre exemplu, ghetele de iarnă ale părinților vostri rezistă zeci de ani, iar ghetele voastre de iarnă se rup după doar câteva sezoane.
 

Adevărul despre bijuteriile placate cu aur aduse din China sau Turcia
 

Majoritatea comercianților apăruți peste noapte promit multe, dar nu oferă produse de calitate. Există multe magazine de bijuterii care propun bijuterii aduse din China sau Turcia. Acestea nu doar că sunt foarte proaste, dar vă pot chiar pune în pericol sănătatea. Ele pot conține metale ce provoacă alergii. 

Atunci când cumperi bijuterii placate cu aur aduse din China, din Turcia sau din India, cumperi – pe bani puțini, adevărat – riscul de a face iritații pe piele, riscul de a se infecta găurile urechilor, riscul ca acea bijuterie să se înnegrească dacă transpiri când o porți. Stratul de placaj cu aur (dacă există) este de 1 micron (a mia parte dintr-un milimetru, adică 0.001 milimetri strat de aur).

Calitatea unui produs se reflectă nu doar prin prețul său, dar și prin ambalajul acestuia. Atunci când primești o bijuterie într-un săculeț de organza e altceva decât atunci când o primești într-o cutie de cadou și cu o punguță de cadou, nu?


Îți reamintim că bijuteriile placate cu aur marca SaraTremo sunt produse în Brazilia, țară recunoscută pentru calitatea placajelor cu metale prețioase. Noi NU încurajăm comercializarea bijuteriilor de proastă calitate din China, Turcia sau India! Toate bijuteriile noastre se livrează cu certificat de calitate și conformitate, ambalate premium. 



bijuterii ftine de calitate


cadou online gata ambalat

cadou cu livrare gratuita


 

Riscurile de a cumpăra o bijuterie ieftină din China, Turcia sau India

 

Atunci când cumperi bijuterii ieftine, fără o garanție a calității, de la firme apărute peste noapte, le cumperi pentru câteva purtări. Deși pe moment plătești mai puțin, în timp va trebui să le înlocuiești cu altele și apoi cu altele, ajungând la final să plătești același preț sau chiar mai mult decât dacă ai cumpăra din start un produs puțin mai scump, dar de calitate. Diferența este că produsul de calitate rămâne, pe când cel ieftin, după ce ai cheltuit aceeași sumă de bani, s-ar putea să nu mai fie utilizabil.

Aspectul banilor nu este oricum cel mai important, acesta fiind de fapt sănătatea voastră. O bijuterie ieftină și proastă se înnegrește din cauza unor reacții chimice în contact cu pielea voastră, cu transpirația și cu alte toxine pe care le eliminați prin piele. Această reacție chimică vă poate dăuna mai mult sau mai puțin, în funcție de locul în care se localizează bijuteria. Spre exemplu, dacă purtați un colier sau un inel dintr-un metal non-prețios și se înnegrește, acesta, de cele mai multe ori, doar vă pătează pielea. În schimb, dacă purtați cercei sau un piercing pus într-o gaură proaspăt dată, riscați să faceți o infecție urâtă care, deși tratabilă, vă va da dureri de cap și complicații.

 

Pe site-ul nostru găsiți doar produse certificate cu calitatea SaraTremo, la prețuri mai mult decât accesibile. Bijuteriile vândute de noi sunt produse în Brazilia. 


bijuterii cu certificat de calitate

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!