Cum se poarta butonii pentru camasa?

Cum se poarta butonii pentru camasa?

Butonii pentru camasa sunt echivalentul bijuteriilor pentru barbati si pot fi creati din diferite materiale si in diferite forme. Fiecare forma si nuanta accentueaza o parte diferita a vestimentatiei masculine. Principala lor utilitate este aceea de a inchide mansetele unei camasi si de a aduce un plus de personalitate sau eleganta unei tinute. Totodata, acestia pot fi cadoul perfect pentru orice barbat. Personalizeaza-i in functie de ocazie si preferintele barbatului care ii va purta si vei darui astfel cadoul perfect. 

Tocmai din aceste motive, am ales ca in articolul de azi sa iti prezentam cum se poarta butonii pentru camasa, ce fel de butoni exista si cand este potrivit sa ii porti. Butonii sunt un accesoriu de stil, iar asortati cu un costum potrivit, ei creeaza o impresie memorabila atunci cand se intrezaresc de sub sacou. Sunt, de fapt, printre singurele accesorii acceptabile pentru un gentleman in costum, alaturi de ceas, ac de cravata si batista.

In esenta, butonii de camasa sunt rezervati ocaziilor speciale, evenimentelor sau intalnirilor de business, dar se pot purta si la birou, zi de zi. Insa cand ocazia cere o tinuta formala, butonii sunt o alegere excelenta. 

Tipuri de butoni din care ai posibilitatea sa alegi

De la cei exclusivisti si pana la cei funny, exista o multime de tipuri de butoni pentru camasa. Atunci cand vorbim de alegerea butonilor, este foarte important ca acestia sa fie confectionati dintr-un material rezistent in timp. Butonii pot fi confectionati din diferite materiale, iar uneori acestea pot fi combinate. Modelul clasic de butoni presupune metal, dar in functie de ocazia evenimentului la care participi, exista si alternative. 

    1. Butoni din material textil – butonii produsi din material textil sunt mai accesibili ca pret decat cei din metal. Ei sunt confectionati din materiale textile precum matasea si adesea au culori diferite. Butonii impletiti sunt recomandati pentru mediile relaxate. Ei sunt ideali pentru situatii sociale mai relaxate deoarece evidentiaza atentia ta la detalii. Pot fi cu usurinta purtati la birou zi de zi si asortati hainelor de tip casual.
    2. Butonii din metal si material textil – acesti butoni incorporeaza atat partea din metal cat si cea textila si creaza un efect care denota clasa si eleganta. Caracterul informal denota ca sunt produsi special pentru o tinuta casual, sunt genul de butoni care merg purtati cu un pulover sau un cardigan.  
    3. Butoni de tip fix – acest tip de butoni sunt ficsi, fara cheita, usor de pus pe camasa. Desi sunt construiti din metal, rareori prezinta materiale pretioase din cauza riscului de a-i pierde. Purtati la manseta frantuzeasca ei ofera o anumita lejeritate. Din acest motiv, este indicat ca ei sa fie purtati la un costum. Acest tip de butoni intra in categoria butonilor eleganti si se poarta la ocaziile speciale. Ei vor avea acelasi impact la o intalnire business precum si la o nunta.
    4. Butoni clasici cu inchidere – sunt cel mai intalnit tip de butoni si se ataseaza la manseta cu ajutorul unei cheite pliabile. Discreti si de greutate medie, ei pot avea nenumarate forme desi cele mai populare sunt cele dreptunghiulare, patrate sau rotunde. Partea exterioara a acestora este adesea decorata cu pietre pretioase si modele. Alternativ, se poate opta pentru cei care au forme inedite. Cheita de la spate poate fi in stilul “glonte” sau stilul “plat”. Amandoua stiluri presupun siguranta ca nu ii vei pierde. 

 

 

Butoni pentru camasa placati cu aur Invictus
Butoni pentru camasa placati cu aur Invictus
136 RON 68 RON
STOC EPUIZAT

 


Indiferent de sistemul de inchidere al butonului sau de stilul mansetei, exista o singura metoda de prindere a butonilor la camasa. Trebuie sa prinzi capetele mansetei si sa le aliniezi astfel incat gaurile sa se suprapuna, dupa care sa inserezi butonul prin ambele gauri pana este fixat. Trebuie sa fii atent ca atunci cand porti sacou sa fie vizibil cel putin un centimetru din manseta camasii cu butoni. 

 

De asemenea poti achizitiona butoni personalizati, care sa fie conform personalitatii tale. Butonii pot lua forme neasteptate si distractive precum o crosa de golf, o minge de fotbal, o masina, un mecanism de ceas si multe alte modele creative. Acestia pot fi gravati sau personalizati conform pasiunilor fiecaruia.

Acum ca ai aflat atat tipurile cat si cum se poarta butonii pentru camasa asigura-te ca ai toate elementele necesare pentru a construii o tinuta care sa te reprezinte si care sa te scoata din anonimat in orice context.

Postarea urmatoare Postarea anterioara
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!