Sara Tremo – povestea noastră

Sara Tremo – povestea noastră

Cum am cunoscut-o pe Sara Tremo

Prima data cand am vazut-o pe Sara Tremo, am stiut. Nu era o femeie ca celelalte pe care le cunosteam. Ea nu era o conformista, nu tinea cont de complezente, nu dadea atentie modelor trecatoare. Sara era cu mult deasupra superficialitatilor cu care aveam eu de-a face.

Purta in talie o esarfa de culoarea maslinei verzi legata lejer, de parca ar fi incurcat-o cu cateva momente in urma si a prins-o rapid de pantaloni, doar ca sa scape de ea. Eu insa banuiam ca de fapt era un truc mult studiat. Dintre suvintele parului blond, lung, ondulat, rasareau cerceii aurii lungi, ca de zeita. Cand intorcea capul si zambea altcuiva, o priveam din profil.  Vedeam cat de bine ii incadrau acesti cercei maxilarul ei ferm.

Uneori, isi trecea mana prin par pentru a-si elibera fruntea de cate o suvita de par rebela. Parfumul pe care il degaja, setul de bratari care ii zornaiau discret pe incheietura, inelul cu piatra mare, verde… toate acestea te faceau sa o privesti, sa o admiri, dar si sa vezi dincolo de hainele scumpe si bijuteriile stilate. Ea, Sara Tremo, era mult mai mult decat o femeie frumoasa.

Iar apoi…

Cateva luni mai tarziu, ma bucuram de toata atentia Sarei, Desigur, ma bucuram si de simtul ei estetic in alegerea celor mai frumoase, mai elegante si mai calitative bijuterii aduse din toata lumea pentru site-ul saratremo.ro. Este bucuria noastra cea mai mare sa ne incantam clientii cu bijuterii si accesorii premium, la preturi accesibile. Sara iti zambeste cu drag, gata oricand sa te ajute sa faci o alegere pentru tine sau pentru cineva drag.

Vrem sa tinem legatura cu clientii nostri!

Ne poti contacta la telefon, pe chat sau pe mail oricand si pentru orice: un sfat, o recomandare sau, pur si simplu, daca vrei sa ne cunosti mai bine si sa stam de vorba. Noi abia asteptam sa vorbim cu clientii nostri!

Suntem aici pentru tine. Intotdeauna.

 

Postarea urmatoare
Ai nevoie de
ajutor?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!